9000 TL telefon önerisi

Bütçe
9000

865916

Picopat
Yeni telefon alacağım çok oyun amaçlı kulanmam sadece Wild Rift ve efootbal kullanırım. Bayadır araştırıyorum öneriniz var mı? Not: Bütçenin üstüne çıkamam.

Hocam sağolun ben GSM operatörümun magazsindan taksitle alcaktim a24 un a15 den çok farkı olmadığını gördüm Ayrıca m34 mağazada yokmuş a15: aldım sağolun

Hocam şu an Reeder kullanıyorum J3 daha iyidir öyle diyeyim 2 kere garantiye gitti 2 hafta sonra şarj soketi bozuldu bir daha öyle bir hata yapmam Allah korusun.

Hocam şu an Reeder kullanıyorum J3 daha iyidir öyle diyeyim 2 kere garantiye gitti 2 hafta sonra şarj soketi bozuldu bir daha öyle bir hata yapmam Allah korusun.

Attığım linkteki satıcıdan M34 alın geçin hocam, A24 ile arasında çok fark var.

Hocam GSM operatörümun magazsindan alacağım o yokmuş A15 aldım sağ olun.

Attığım linkteki satıcıdan M34 alın geçin hocam, A24 ile arasında çok fark var.

Hocam GSM operatörümun magazsindan alacağım o yokmuş A15 aldım sağ olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı