9000 TL Workstation Pc

bedirhan1475

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar ben workstation tarzı bir pc toplamak yada almak istiyorum. Bunun için 9 bin tl bütçem var. Bana yardımcı olabilir misiniz bu konuda ? Amacım rander programını en kısa surede işlemleri yaptırabilmem. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Render motorun ney ? Sahne içeriğinde neler var ? Ve yoğunluk nasıl, çok yüksek polygonlara çıkıyor musun.
Vray motoru. Mimari randerlar dış ve iç mekan randerları. Bazen büyük site randerları oluyor ayrıca bunun peyzaj randerları aldığımız zaman polygon sayısı artiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
5960X'i sana anlatmayacağım. Kullandığın zaman anlayacaksın. :)
Ama anlatmasamda göstereceğim ;
vray.jpg

Sistem burada. GTX 980 ile çalışma erkanında rahat edersin. Ama V-Ray ADV ile render alacağın için render süren tamamen işlemci ve ram üzerinden sonuçlanır. ( Bilmeyenler için söylüyorum) Ayrıca GTX 980 ile active shade açıp çizim yaparken aynı anda render edilmiş halini de görürsün. Diğer yandan tüm GPU render motorları CUDA destekli olduğu için ileriye dönük bir yatırım olur. iRay veya Octane render denemek istediğinizde ekran kartı değiştirmek zorunda kalmazsınız. Mimari işler için mükemmel bir bütçe ve sistem oldu. Yalnız işlemciye overclock yapmayı unutmayın.

51252512.jpg

5960X'i sana anlatmayacağım. Kullandığın zaman anlayacaksın. :)
Ama anlatmasamda göstereceğim ;
Eki Görüntüle 38882

Sistem burada. GTX 980 ile çalışma erkanında rahat edersin. Ama V-Ray ADV ile render alacağın için render süren tamamen işlemci ve ram üzerinden sonuçlanır. ( Bilmeyenler için söylüyorum) Ayrıca GTX 980 ile active shade açıp çizim yaparken aynı anda render edilmiş halini de görürsün. Diğer yandan tüm GPU render motorları CUDA destekli olduğu için ileriye dönük bir yatırım olur. iRay veya Octane render denemek istediğinizde ekran kartı değiştirmek zorunda kalmazsınız. Mimari işler için mükemmel bir bütçe ve sistem oldu. Yalnız işlemciye overclock yapmayı unutmayın.

Eki Görüntüle 38881

Mükemmel bilgilendirme teşekkürler .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı