deltawrp Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 550 Çözümler 2 28 Ocak 2023 #1 PC için 8000-9000 bütçem var, konsol alırsam da Xbox One X alacağım. Soru gayet basit zaten. Bu arada ben hayatımda hiç oyun oynamamış biri sayılırım ona göre değerlendirirseniz daha güzel olur, ve evde webde gezinecek kadar olan bir PC var. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2023
PC için 8000-9000 bütçem var, konsol alırsam da Xbox One X alacağım. Soru gayet basit zaten. Bu arada ben hayatımda hiç oyun oynamamış biri sayılırım ona göre değerlendirirseniz daha güzel olur, ve evde webde gezinecek kadar olan bir PC var.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 28 Ocak 2023 #2 Kendi tercihin ama PC al derdim.
deltawrp Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 550 Çözümler 2 28 Ocak 2023 #3 MzSe dedi: Kendi tercihin ama PC al derdim. Genişletmek için tıkla... Bende PC almak istiyorum ama 8-9'a alabileceğim PC ne kadar iyi olur. Hadi oldu diyelim neleri oynarım bilemiyorum.
MzSe dedi: Kendi tercihin ama PC al derdim. Genişletmek için tıkla... Bende PC almak istiyorum ama 8-9'a alabileceğim PC ne kadar iyi olur. Hadi oldu diyelim neleri oynarım bilemiyorum.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 28 Ocak 2023 #4 deltawrp dedi: Bende PC almak istiyorum ama 8-9'a alabileceğim PC ne kadar iyi olur. Hadi oldu diyelim neleri oynarım bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında xbox one x yerine series s alabilirsin daha uzun götürür.
deltawrp dedi: Bende PC almak istiyorum ama 8-9'a alabileceğim PC ne kadar iyi olur. Hadi oldu diyelim neleri oynarım bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında xbox one x yerine series s alabilirsin daha uzun götürür.
deltawrp Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 550 Çözümler 2 28 Ocak 2023 #5 MzSe dedi: Aslında Xbox One X yerine Series S alabilirsin daha uzun götürür. Genişletmek için tıkla... Series S çok işime gelmiyor ya 1-2 farklı özellik ve 1-2 yıl daha fazla destek için 2 kat daha fazla veriyorum neredeyse gerek yok
MzSe dedi: Aslında Xbox One X yerine Series S alabilirsin daha uzun götürür. Genişletmek için tıkla... Series S çok işime gelmiyor ya 1-2 farklı özellik ve 1-2 yıl daha fazla destek için 2 kat daha fazla veriyorum neredeyse gerek yok
FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Ocak 2023 #6 deltawrp dedi: Series S çok işime gelmiyor ya 1-2 farklı özellik ve 1-2 yıl daha fazla destek için 2 kat daha fazla veriyorum neredeyse gerek yok Genişletmek için tıkla... Fiyatları neredeyse aynı.
deltawrp dedi: Series S çok işime gelmiyor ya 1-2 farklı özellik ve 1-2 yıl daha fazla destek için 2 kat daha fazla veriyorum neredeyse gerek yok Genişletmek için tıkla... Fiyatları neredeyse aynı.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 28 Ocak 2023 #7 Microsoft Xbox Series S Oyun Konsolu 512 GB Beyaz (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Trendyol Microsoft Xbox Series S 512 GB Oyun Konsolu - Beyaz (İthalatçı Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-one-x-orijinal-kol-1tb-4k-hdr-firsat-teshir-urunu-p-HBCV00000M55JR?magaza=cesmetek 1000 tl fark ile değer bence RTX modu ve 120 fps.
Microsoft Xbox Series S Oyun Konsolu 512 GB Beyaz (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Trendyol Microsoft Xbox Series S 512 GB Oyun Konsolu - Beyaz (İthalatçı Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-one-x-orijinal-kol-1tb-4k-hdr-firsat-teshir-urunu-p-HBCV00000M55JR?magaza=cesmetek 1000 tl fark ile değer bence RTX modu ve 120 fps.
deltawrp Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 550 Çözümler 2 28 Ocak 2023 #8 FortmanForever dedi: Fiyatları neredeyse aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam One X ikinci el alacağım.
FortmanForever dedi: Fiyatları neredeyse aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam One X ikinci el alacağım.
FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Ocak 2023 #9 deltawrp dedi: Hocam One X ikinci el alacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman önerim bir kişiden almak yerine bir dükkandan alman. Kişiden alıp mağdur olan çok duydum.
deltawrp dedi: Hocam One X ikinci el alacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman önerim bir kişiden almak yerine bir dükkandan alman. Kişiden alıp mağdur olan çok duydum.