9000 TL'ye 2. el sistem mi alınmalı, kampanya mı beklenmeli?

Arkadaşlar, resimde gördüğünüz sisteme satan kişi 8700 demişti. Aklımdan geçen ise bu sistemi 8000'e alabiliyorsam almak, yoksa parayı dolara bağlayıp kampanya kovalamak. Satıcı 8000'e bırakırsa tek nedeni bedelli askerlik parası için bir an önce satmak istemesi ve gördüğüm kadarıyla işler pek yolunda değil onun için. Sorum şu: Sizce 8700'e veya 8000'e bu sistemi mi almalıyım, yoksa parayı dolara bağlayıp kampanya mı bakayım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yani ekran kartının işlemcinin vs testler yapıldıktan sonra alınamaz değil ama 2.nci el almak çok riskli yani senin yerinde olsam ortalama 4 ay daha bekler Gaming gecesi indirimlerini takip ederim hoşuma giden uygun parçayı da alırım.

Sistem fiyatları her gün artıyor. Şimdi almazsan ileride fiyatları artabilir. ya da güzel bir kampanya gelir ve bu sistemi aynı fiyata sıfırını alabilirsin.(ama böyle bir şey olacağını düşünmüyorum) dediklerim sadece benim düşüncemdir.

8000TL için mi 8700TL için mi? Dediğim gibi satıcı 8700 demişti ben kendimce 8000 e alabilir miyim diye düşünüyorum ve pek ihtimal de vermiyorum.

Fiyatların sürekli artması durumu da işi daha bir karmaşık hale getiriyor. Gerçekten karar almak aşırı zorlaştı artık PC için.

Hocam DDR5 sistemler çıktı yaygınlaşmasını ve Intel'in 12 nesil işlemcilerini bekleyin çıktılar zaten piyasada illaki bir düşüş olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…