İncehesap.com sitesinden APU bir bilgisayar topladım, alt tarafta resmi var .bütçem yukarıda yazıyor. sizce bu sistem alınır mı? Malum hem dolar hem de vergiler artmışken mantıklı bir seçim olur mu? Sistemde gördüğünüz eksiklikler neler söylerseniz sevinirim.
İncehesap.com sitesinden APU bir bilgisayar topladım, alt tarafta resmi var. Bütçem yukarıda yazıyor. Sizce bu sistem alınır mı? Malum hem dolar hem de vergiler artmışken mantıklı bir seçim olur mu? Sistemde gördüğünüz eksiklikler neler söylerseniz sevinirim.
Sizi balık tutmaya davet ediyorum bende bilmiyorum şuan satışta apu hazır sistem varmı diye uygun fiyatlı fakat illaki denk gelir düşer diye tahmin ediyorum iyice araştırın.
Gigabyte B550M-DS3H AMD B550 4400 MHz (OC) REV1.5 DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
CMK8GX4M1E3200C16 8GB DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX Soğutuculu DIMM PC Ram Bellek Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!