Bütçe
9000-9500 TL
3070 Ti alın yurt dışından gayet güzel tavsiye ederim. 3080 Ti zaten çok pahalı yanına yaklaşılmıyor.
Asus TUF 3070Ti ile Gigabyte Eagle 3070Ti arasındayım açıkçası. İlk başta MSI almayı planlıyordum sistemimin büyük bir kısmı MSI diye. Fakat en makulu böyle olacak gibi.

ASUS TUF 3070 Ti ile Gigabyte Eagle 3070 Ti arasındayım açıkçası. İlk başta MSI almayı planlıyordum sistemimin büyük bir kısmı MSI diye. Fakat en makulu böyle olacak gibi.

ASUS TUF 3070 Ti al. MSI ikinci sırada olsun. Gigabyte üçincü sıra olsun. Fikrim bu yönde. Ben özellikle ASUS'u çok takip ettim. ASUS almak için Zotac almadım.

ASUS'tan asla şaşma, MSI iyidir, ama asla cigabayt marka hiçbir şey almayın derim. Çok deneyimledim cigabaytı ve çok sorun yaşadım. Ne zaman özellikle anakartlarını hayatımdan çıkarttım o zaman tüm sorunlarım bitti.

ASUS ya da MSI hangisini denk getirebilirsem artık bakalım hocam. Tavsiyen için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…