CYBER-10400F oyuncu bilgisayarı, INTEL i5-10400F işlemci ve ASUS TUF GTX 1660 Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst düzey oyun performansı için tasarlandı.
CYBER-10400F oyuncu bilgisayarı, INTEL i5-10400F işlemci ve ASUS TUF GTX 1660 Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst düzey oyun performansı için tasarlandı.
Bu bilgisayarda 2021 oyunlarında nasıl bir performans alırım yani yeni oyunlarda nasıl bir performans alırım aslında amacım Forza Horizon 4 oynamak ama Doom Eternal gibi yeni oyunları da almayı planlıyorum.
Bu bilgisayarda 2021 oyunlarında nasıl bir performans alırım yani yeni oyunlarda nasıl bir performans alırım aslında amacım Forza Horizon 4 oynamak ama Doom Eternal gibi yeni oyunları da almayı planlıyorum.
Yani bazı bilgili arkadaşlar var. Onlar görürse konunu daha iyi yardım ederler hemen benimkinden yola çıkma. Ben orta bilgideyim, bayağı usta kişiler var adlarını hatırlasam etiketleyecektim fakat.
Ben biraz araştırdımda ne kadar doğru bilmiyorum i5 10400 F R5 3500-3600tan daha iyi diyenler var.
İşlemcim iyi olsun istiyorumda ona göre hangisi daha iyiyse onu daha çok alma ihtimalim var.