Bu iki laptop arasında kaldım. Daha çok oyun ve tasarım programlarında (AutoCAD, Solid vs.) Kullanacağım. Bütçe olarak 9000TL üzerine çıkamam. Önerilerinizi bekliyorum.
Bu iki laptop arasında kaldım. Daha çok oyun ve tasarım programlarında (AutoCAD, Solid vs.) Kullanacağım. Bütçe olarak 9000TL üzerine çıkamam. Önerilerinizi bekliyorum.
RAM için aynı bütçede 3050'den vazgeçilmez bence. 8 GB RAM 300 liraya bulabilirsiniz. 3 ay sizi çok rahat ifade eder. Acer de single sonuçta. Ona da 16 GB eklemeniz gerekir ileride. Daha pahalıya patlar. İşlemcisi de oyun için yeterli ama render vs. istiyorsanız üzebilir.
Bu modeli öneririm bende kullanıyorum1 TB SSD aşırı iyi ileride RAM de yükseltirseniz pişman olmazsınız fakat tek eksisi işlemci, i5 10300H çok ısınıyor.
Bu da gayet iyi bir sistem Ryzen 5 4600H daha az ısınan ve oyunlarda bir tık daha iyi olan bir işlemci RAM de 16 işinizi gayet iyi görür fakat depolama ileride sıkıntı yaratabilir.
Bu bilgisayar listemde duruyor fakat RAM alıp takma durumunda garanti dışına çıkma olayı var bir de babama aldıracağım için ek masraf yapar mı emin değilim.