Kerim_37 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 542 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 13700HX Rtx 4080 Cinsiyet Erkek Dün 00:14 #11 muratscd dedi: 1-değer 2- monitör zaten kaliteli. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun AOC marka monitörlere hiç bakmadığım için fazla bilmiyorum önerileriniz için sağ olun.
muratscd dedi: 1-değer 2- monitör zaten kaliteli. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun AOC marka monitörlere hiç bakmadığım için fazla bilmiyorum önerileriniz için sağ olun.
muratscd Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 4.878 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek Dün 00:16 #12 Kerim_37 dedi: Anladım hocam sağ olun AOC marka monitörlere hiç bakmadığım için fazla bilmiyorum önerileriniz için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Renk gamut değerleri olsun kontrast değerleri olsun en iyi bu model şu an diğer markalara bulaşmaya gerek yok.
Kerim_37 dedi: Anladım hocam sağ olun AOC marka monitörlere hiç bakmadığım için fazla bilmiyorum önerileriniz için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Renk gamut değerleri olsun kontrast değerleri olsun en iyi bu model şu an diğer markalara bulaşmaya gerek yok.
Kerim_37 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 542 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 13700HX Rtx 4080 Cinsiyet Erkek Dün 00:18 #13 muratscd dedi: Renk gamut değerleri olsun kontrast değerleri olsun en iyi bu model şu an diğer markalara bulaşmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tekrardan sağ olun hocam.
muratscd dedi: Renk gamut değerleri olsun kontrast değerleri olsun en iyi bu model şu an diğer markalara bulaşmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tekrardan sağ olun hocam.