Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Macbook Air M2 13"
- Meslek
- Basın Danışmanı
Arkadaşlar açıkçası donanımlardan yüzeysel olarak anlayan biriyim derinlemesine bilmiyorum. YouTube'da dolaşırken RTX'i biraz araştırdım ve gördüm ki mükemmel bir şey ve benim sıklıkla oynadığım Minecraft'a ayrı bir hava katıyor. Ben Minecraft'ta RTX ile en az 60 Subnautica'da Ultra'da en az 60, Hearts of Iron 4'te en az 40, RDR 2 yüksek ayarlarda en az 60 FPS verebilecek bir bilgisayar istiyorum. Bu bütçe ile mümkün müdür bilemiyorum çünkü ekran kartları ile ilgili biraz da olsa bilgim var ama işlemciler konusunda hiçbir şey bilmiyorum. AMD mi, Intel mi, ona siz karar verin ama bilgisayarı toplarken göz önünde bulundurmanız ve buna göre hareket etmeniz gereken bazı şeyler var:
- Ekran kartı NVIDIA olmalı.
- M.2 SSD (en az 250 GB) olmalı.
-HDD'ye gerek yok elimde 3TB halihazırda var
.
Not: Adobe PS, PR vesaire kullanıyorum ve son zamanlarda işlemci baz alan oyunlar oynuyorum ancak RTX teknolojisi ile oyun da oynamak istiyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.
- Ekran kartı NVIDIA olmalı.
- M.2 SSD (en az 250 GB) olmalı.
-HDD'ye gerek yok elimde 3TB halihazırda var
.
Not: Adobe PS, PR vesaire kullanıyorum ve son zamanlarda işlemci baz alan oyunlar oynuyorum ancak RTX teknolojisi ile oyun da oynamak istiyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: