Bütçe
9000
Yer
Tatvan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook Air M2 13"
Meslek
Basın Danışmanı
Arkadaşlar açıkçası donanımlardan yüzeysel olarak anlayan biriyim derinlemesine bilmiyorum. YouTube'da dolaşırken RTX'i biraz araştırdım ve gördüm ki mükemmel bir şey ve benim sıklıkla oynadığım Minecraft'a ayrı bir hava katıyor. Ben Minecraft'ta RTX ile en az 60 Subnautica'da Ultra'da en az 60, Hearts of Iron 4'te en az 40, RDR 2 yüksek ayarlarda en az 60 FPS verebilecek bir bilgisayar istiyorum. Bu bütçe ile mümkün müdür bilemiyorum çünkü ekran kartları ile ilgili biraz da olsa bilgim var ama işlemciler konusunda hiçbir şey bilmiyorum. AMD mi, Intel mi, ona siz karar verin ama bilgisayarı toplarken göz önünde bulundurmanız ve buna göre hareket etmeniz gereken bazı şeyler var:

- Ekran kartı NVIDIA olmalı.
- M.2 SSD (en az 250 GB) olmalı.
-HDD'ye gerek yok elimde 3TB halihazırda var
.
Not: Adobe PS, PR vesaire kullanıyorum ve son zamanlarda işlemci baz alan oyunlar oynuyorum ancak RTX teknolojisi ile oyun da oynamak istiyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

9130 TL civarı.

https://www.hepsiburada.com/gigabyt...ntent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.54 ekran kartı

AMD Ryzen 5 3600X 3.8 GHz AM4 32 MB Cache 95 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri işlemci

Kasa ve PSU.

RAM.

Anakart

Kingston A2000 500gb 2200/2000mb/s Nvme M.2 2280 Pcıe Ssd (sa2000m8/500g) | Trendyol SSD

Hocam 3060 biraz ağır olmamış mı yeni çıktı sonuçta 2060 2070 falan var genelde 9Klık pclerde bide işlemciden sonraki F ne demek ?

Hocam 3060 biraz ağır olmamış mı yeni çıktı sonuçta 2060 2070 falan var genelde 9Klık pclerde bide işlemciden sonraki F ne demek ?
Niye ağır olsun? Ne demek istediğini anlamadım. Darboğaz yapacak mı diye soruyorsan hayır. 2070S veya 2060S'den çok daha performanslı 3060 Ti ve daha yeni.

F diyorsa iGPU yok demektir. Harici ekran kartı aldığın için gerek yok zaten.

Dediğim gibi pek bilgi sahibi değilim bu konuda ama fiyatlara baktım da 9000 tlnin 5700 tlsi yani büyük çoğunluğu ekran kartı olunca ister istemez gözüme çarptı.
Hortlatmak gibi olmasın amacım teşekkür etmek. Bu sistemden yazıyorum efsane bir şey oldu eline koluna emeğine sağlık anakart biraz eleştirildi ama sonuç olarak her oyunda ultrada 120 fps alıyorum tekrardan teşekkür ederim kral.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…