Dark Blade Centipat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 23 Çözümler 1 25 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar, sistem almayı düşünüyorum da pek karar vermedim F/P olması daha iyi olur. Şu iki sistemi düşünüyorum; AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, RX580 8GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik Bunu mu, yoksa; Teknobiyotik FR4000 Fırsat Sistemi - AMD Ryzen 3 4300GE 3.5GHz, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik Bunu mu almalıyım? Oynadığım oyunlar genelde rekabetçi oyunlar oluyor yani aşırı yüksek bir sisteme ihtiyacım yok ama arada sırada Tom Clancy's Rainbow Six: Siege gibi oyunlara da giriyorum. Sizce APU sistem yeterli gelir mi yoksa ilk önerdiğim veya başka bir sistem mi almalıyım?
Arkadaşlar, sistem almayı düşünüyorum da pek karar vermedim F/P olması daha iyi olur. Şu iki sistemi düşünüyorum; AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, RX580 8GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik Bunu mu, yoksa; Teknobiyotik FR4000 Fırsat Sistemi - AMD Ryzen 3 4300GE 3.5GHz, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik Bunu mu almalıyım? Oynadığım oyunlar genelde rekabetçi oyunlar oluyor yani aşırı yüksek bir sisteme ihtiyacım yok ama arada sırada Tom Clancy's Rainbow Six: Siege gibi oyunlara da giriyorum. Sizce APU sistem yeterli gelir mi yoksa ilk önerdiğim veya başka bir sistem mi almalıyım?
Cre4TiveTR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 2.335 Makaleler 4 Çözümler 10 25 Temmuz 2021 #2 O fiyata RTX tabanlı yeni nesil sistem toplanabiliyorken 580'li sistem mantıksız olur. İkinciyi saymıyorum bile.
O fiyata RTX tabanlı yeni nesil sistem toplanabiliyorken 580'li sistem mantıksız olur. İkinciyi saymıyorum bile.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #3 Dark Blade dedi: Arkadaşlar, sistem almayı düşünüyorum da pek karar vermedim F/P olması daha iyi olur. Şu iki sistemi düşünüyorum; AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, RX580 8GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik Bunu mu, yoksa; Teknobiyotik FR4000 Fırsat Sistemi - AMD Ryzen 3 4300GE 3.5GHz, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik Bunu mu almalıyım? Oynadığım oyunlar genelde rekabetçi oyunlar oluyor yani aşırı yüksek bir sisteme ihtiyacım yok ama arada sırada Tom Clancy's Rainbow Six: Siege gibi oyunlara da giriyorum. Sizce APU sistem yeterli gelir mi yoksa ilk önerdiğim veya başka bir sistem mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... MoleculePC Kolay Topla – Sistemini Özelleştir – MoleculePC işlemciyi Ryzen 5 3600 yapın tadından yenmez.
Dark Blade dedi: Arkadaşlar, sistem almayı düşünüyorum da pek karar vermedim F/P olması daha iyi olur. Şu iki sistemi düşünüyorum; AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, RX580 8GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik Bunu mu, yoksa; Teknobiyotik FR4000 Fırsat Sistemi - AMD Ryzen 3 4300GE 3.5GHz, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik Bunu mu almalıyım? Oynadığım oyunlar genelde rekabetçi oyunlar oluyor yani aşırı yüksek bir sisteme ihtiyacım yok ama arada sırada Tom Clancy's Rainbow Six: Siege gibi oyunlara da giriyorum. Sizce APU sistem yeterli gelir mi yoksa ilk önerdiğim veya başka bir sistem mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... MoleculePC Kolay Topla – Sistemini Özelleştir – MoleculePC işlemciyi Ryzen 5 3600 yapın tadından yenmez.
rocinante Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 744 Çözümler 3 25 Temmuz 2021 #4 Battle Silver | AMD Ryzen 5 9600 | 32 GB DDR5 | Powercolor RX 7800 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Sistem gelince PSU'yu satar kaliteli alırsınız, sonra da HDD veya SSD eklemesi yaparsınız. Galaxes dedi: MoleculePC Kolay Topla – Sistemini Özelleştir – MoleculePC işlemciyi Ryzen 5 3600 yapın tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Bu daha iyiymiş. İşlemci yükseltilebilir. Sonra da fan alırsınız.
Battle Silver | AMD Ryzen 5 9600 | 32 GB DDR5 | Powercolor RX 7800 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Sistem gelince PSU'yu satar kaliteli alırsınız, sonra da HDD veya SSD eklemesi yaparsınız. Galaxes dedi: MoleculePC Kolay Topla – Sistemini Özelleştir – MoleculePC işlemciyi Ryzen 5 3600 yapın tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Bu daha iyiymiş. İşlemci yükseltilebilir. Sonra da fan alırsınız.
memospasa10 Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #5 Dark Blade dedi: Arkadaşlar, sistem almayı düşünüyorum da pek karar vermedim F/P olması daha iyi olur. Şu iki sistemi düşünüyorum; AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, RX580 8GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik Bunu mu, yoksa; Teknobiyotik FR4000 Fırsat Sistemi - AMD Ryzen 3 4300GE 3.5GHz, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik Bunu mu almalıyım? Oynadığım oyunlar genelde rekabetçi oyunlar oluyor yani aşırı yüksek bir sisteme ihtiyacım yok ama arada sırada Tom Clancy's Rainbow Six: Siege gibi oyunlara da giriyorum. Sizce APU sistem yeterli gelir mi yoksa ilk önerdiğim veya başka bir sistem mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Başkan 9000 TL'ye RTX sistem alırsın iyi kötü. Bunlara 9k verilmez.
Dark Blade dedi: Arkadaşlar, sistem almayı düşünüyorum da pek karar vermedim F/P olması daha iyi olur. Şu iki sistemi düşünüyorum; AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, RX580 8GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik Bunu mu, yoksa; Teknobiyotik FR4000 Fırsat Sistemi - AMD Ryzen 3 4300GE 3.5GHz, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik Bunu mu almalıyım? Oynadığım oyunlar genelde rekabetçi oyunlar oluyor yani aşırı yüksek bir sisteme ihtiyacım yok ama arada sırada Tom Clancy's Rainbow Six: Siege gibi oyunlara da giriyorum. Sizce APU sistem yeterli gelir mi yoksa ilk önerdiğim veya başka bir sistem mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Başkan 9000 TL'ye RTX sistem alırsın iyi kötü. Bunlara 9k verilmez.