Arkadaşım için gelecek haftaya bir bilgisayar toplayacağım. Aklımda bir sistem yok bu yüzden size danışmak istedim. Monitör bütçeye dahil. Arkadaşım PUBG gibi oyunları yüksek ayarlarda oynamak istediğini ve neredeyse bütün oyunları orta ayarda kaldırmasını istediğini de belirtti. Şimdiden teşekkürler.
Güncelleme : Çift monitör olmasını da istiyormuş. Bütçeyi az da olsa aşmakta özgürüz sanırım.
Arkadaşım için gelecek haftaya bir bilgisayar toplayacağım. Aklımda bir sistem yok bu yüzden size danışmak istedim. Monitör bütçeye dahil. Arkadaşım PUBG gibi oyunları yüksek ayarlarda oynamak istediğini ve neredeyse bütün oyunları orta ayarda kaldırmasını istediğini de belirtti. Şimdiden teşekkürler.
Sistemi özellikle hazır almayacağız. İnternetten de almayacağız. Tüm mağzaları gezip arayacağız işte. Vatan Bilgisayar gibi yerlere de bakacağız özellikle.
Güncelleme 2 : Mümkün olduğunca parçalar RGB olacakmış.
Sistemi özellikle hazır almayacağız. İnternetten de almayacağız. Tüm mağzaları gezip arayacağız işte. Vatan Bilgisayar gibi yerlere de bakacağız özellikle.
Güncelleme 2 : Mümkün olduğunca parçalar RGB olacakmış.
Vatan Bilgisayar’a bakmayın oranın fiyatları çok yüksek. En uygun fiyatlara sahip olup mağazası olan yer Sinerji. Ben de 20 gün önce sistemimi ordan topladım güzel iş yapıyorlar. İstanbul’daysanız Sinerji’yi öneririm. Ekran kartının Nitro+ versiyonunu kullanıyorum. Driver sorunları vardı son sürümlerde eski sürümlerden birini kurdum onunla kullanıyorum. Bunun yerine RTX 2060S de kullanılabilir ama arada performans farkı var. Youtube’dan karşılaştırmalara bakabilirsiniz, karar sizin.
Vatan Bilgisayar’a bakmayın oranın fiyatları çok yüksek. En uygun fiyatlara sahip olup mağazası olan yer Sinerji. Ben de 20 gün önce sistemimi ordan topladım güzel iş yapıyorlar. İstanbul’daysanız Sinerji’yi öneririm. Ekran kartının Nitro+ versiyonunu kullanıyorum. Driver sorunları vardı son sürümlerde eski sürümlerden birini kurdum onunla kullanıyorum. Bunun yerine RTX 2060S de kullanılabilir ama arada performans farkı var. Youtube’dan karşılaştırmalara bakabilirsiniz, karar sizin. Eki Görüntüle 504308Eki Görüntüle 504307
Arkadaşımın seçimi mağazadan almak. Parçaları "hissetmek" istiyormuş da. Kararını değiştirmeye çalışıyorum. Ayrıca çabuk olsun diyor. İstanbul'da olsam dediğiniz yerlere kesinlikle giderdim fakat ne yazık ki Ankarada'yım. Bari biraz Vatan Bilgisayara ve Mağazalara kötü şeyler söyleyin de ekran görüntüsü atayım belki değişir fikri.
* Bu belge 21.02.2020 22:39:46 tarihinde www.sinerji.gen.tr üzerinde oluşturulmuştur.
* Yukarıda listelenen ürünlerin fiyatları ve stok durumları zamanla değişiklik gösterebilir. Lütfen sipariş vermeden önce tekrar
sinerjinin mağazası var.