9000TL Gaming monitör önerisi

Kuraiseba

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F
ASUS Prime B650M-R
ASUS DUAL GeForce RTX 4070 EVO OC 12GB
KLEVV Cras XR5 RGB 32GB (2x16GB) 6200MHz CL32
LEXAR NQ790 1TB NVMe PCIe Gen4 x4 Okuma 7000MB – Yazma 6000MB M.2 SSD
Thermalright Assassin King 120 SE
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta yazdığı gibi 2K monitör arıyorum. Daha çok FPS oyunlar oynuyorum. Ben bazı ürünlere baktım fakat çok anlamadığım için emin olamadım. Şu model nasıl sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta yazdığı gibi 2K monitör arıyorum. Daha çok FPS oyunlar oynuyorum. Ben bazı ürünlere baktım fakat çok anlamadığım için emin olamadım. Şu model nasıl sizce?

2.olan daha yüksek parlaklığa sahip ve araştırmalarıma göre daha çok tercih ediliyor. Fakat PTT Avm'deki satıcı ürünü nasıl gönderir bilemedim. Amazon'da da var fakat bütçenizi 300-400TL aşıyor.

Son düzenleme:

2.olan daha yüksek parlaklığa sahip ve araştırmalarıma göre daha çok tercih ediliyor. Fakat PTT Avm'deki satıcı ürünü nasıl gönderir bilemedim. Amazon'da da var fakat bütçenizi 300-400TL aşıyor.
g274qpf e2'den 4 kere aldım hepsinde de en az 2şer tane ölü piksel çıktı. Bir tanesi orta üstten aşağıya kadar komple ikiye ayrılmıştı bozuk piksellerle. Bugün son kez denedim almayı, amazondan geldi, yine 2 tane ölü piksel çıktı. Şansınıza düzgününü denk getirebilirseniz güzel monitör.

G274QPF e2'den 4 kere aldım hepsinde de en az 2'şer tane ölü piksel çıktı. Bir tanesi orta üstten aşağıya kadar komple ikiye ayrılmıştı bozuk piksellerle. Bugün son kez denedim almayı, Amazon'dan geldi, yine 2 tane ölü piksel çıktı. Şansınıza düzgününü denk getirebilirseniz güzel monitör.

Sipariş vermeyi düşünürken bu yorumu görmek iyi oldu. Ölü piksel şans işi ama bu kadar kalite kontrol sıkıntısı olan monitörle uğraşmak can sıkar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı