9000TL GTX 1660 sistem toplama (monitör dahil)

60 FPS'de oynayacağı için daha büyük darboğaz olur daha düşük FPS alacak. Ve akıcı olmaz oyunu. 4K daha çok zevk işi.

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Bunu alıp yanına şu değişiklikleri yapıp bu 240Hz TN panel monitörü alıp kullanabilirsin(Aerocool 600W 80+ Bronze PSU gözükmemiş onu da ekleyin.)

Bu tip bütçelere çok daha iyi işlemci ve ekran kartı seçilebilir.
Ryzen 5 3600 işlemci ve RTX 2060S gibi. Sizin başka bildiğiniz varsa ayrı tabii.

CS:GO gibi FPS oyunları oynadığım için TN istiyorum. IPS panel 4ms 5ms ye kadar çıkıyormuş.

Abi ben ekran kartı olarak markasını bildiğim için MSI GTX 1660 istiyorum. Yoksa bende biliyorum Zotac, Gigabyte, Galax gibi markalarda var onlar biraz daha ucuz ama onun kalitesini bilmediğim için MSI marka olanını istiyorum. MSI'de genel olarak kaliteli ve pahalı satıyor.

Bulduğumu beğendiniz mi?

Güzel ama Galax marka kalitelimi malzeme yapısı vb. bilmiyorum. MSI daha önde gibi duruyo.

Msi istiyorsanız bunu ekran kartsız alırsınız (görseldeki değişiklikleri yapın)bu ekran kartını alır takarsınız 7500 TL civarı eder.(kart indirimdeyken kaçırmayın derim)

Dostum sen gerçekten söylediğin sitemi alırsan parana yazık etmiş olursun. Yani sanırım takip ettiğin bir kaç yayıncı-oyuncu var onlardan imrenmişsin ama o paraya gerçekten daha iyisi alınır. Hiç değilse araştır konu aç öyle al zaten buradaki diğer insanlar da aynı şeyi söylerler. Bana kalırsa bu devirde intel alınmaz. Bu arada hangi oyunları oynuyorsun merak ettim.

Bu
Bugün sistem toplama denemesi yaptım, kendim için Rtx 2070 Superli Asus ekran kartı kullandım, ve ortalama monitörle birlikte 9100 liraya felan sistemi topladım, kusura bakmayın ama o sistemi alırsanız dolandırılacaksınız, ve o kadar paranız olduğu halde o kadar parayı çöpe atmanıza sinirliyim, 9000 TL Asgari ücretli birisi için çok iyi bir para ve siz o parayı resmen çöpe atıyorsunuz, o para çöp değil arkadaş, 9000liraya 1660lı sistem mi alınır sen ciddi misin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…