9000TL Monitör dahil GTX 1080 sistem toplama

Rica ederim. Dediğim gibi yine gümrükte takılma riski var, 9000 lira az para değil.

Arkadaşlar ben araştırıyorum sizde yardımcı olur musunuz en uygun nereden alabilirim diye her yerde çok pahalı arkadaşın attığı fotoğrafdaki site hangisi

Kendinde biraz araştırma, okumayı kimliği yaratmayı denersen iyi olabilir. Geçmiş mesajlarda yazdım birader.

Arkadaşlar ben araştırıyorum sizde yardımcı olur musunuz en uygun nereden alabilirim diye her yerde çok pahalı arkadaşın attığı fotoğrafdaki site hangisi
Ben önerdiğim sistemi www.eksenbilgisayar.com sitesinden topladım. www.sinerji.gen.tr ya da www.teknobiyotik.com adresinden alabilirsin.

Bu sistem, 650W besleyemez.

Ben önerdiğim sistemi www.eksenbilgisayar.com sitesinden topladım. www.sinerji.gen.tr ya da www.teknobiyotik.com adresinden alabilirsin.

Bu sistem, 650W besleyemez.
Kendi tahmininiz doğrultusunda burada ki bir çok teknoloji sever insanı yanlış yönlendirmeniz hoş değil.

Videoyu 9:13'den başlatırsanız yeterli olacak güç kaynağının 500W olduğunu öğrenebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…