9000TL monitör dahil sistem tavsiyesi

Ky_Serkan

Hectopat
Merhaba Arkadaşlar,

Bir arkadaşım için sistem toplamaya çalışıyoruz. Ağırlıkla CS:GO, PUBG ve DOTA oynayacak. Bu konuda tecrübeli arkadaşların desteğini bekliyoruz. Biz de bir yandan araştırıyor olacağız.

Öncelikle; CS:GO oyun motorunun eski olması sebebiyle, INTEL işlemci tercihimiz çünkü AMD Ryzen serisi işlemcilerin tek çekirdek performansı kaynaklı FPS drop problemleri yaşayan arkadaşlarım var. Örneğin, Ryzen 5 2600 işlemci ve RTX 2060 ekran kartı olan arkadaşım CS:GO (5VS5 Rekabetçi) oynarken 120 FPSleri görüyor. Bu da 144HZ monitörü olması sebebiyle görüntü yırtılmalarına sebep oluyor.

144HZ Monitörlü, intel chipsetli sistem tavsiyesi önerilerinizi bekliyoruz. Şimdiden desteğiniz için teşekkürler. İyi forumlar.

120 FPS azmış ben RX 570 ile 200+ FPS'leri görüyorum garip :/

CS:GO'da gölgeler ve keskinleştirme dışında tüm ayarları Low'a alın shader isteğe bağlı.
Oyunu %99 oranında esporcuların yaptığı gibi 4:3 e alın hem kimseden farkınız kalmaz hem de FPS'iniz anormallikten kurtulur.

[Birazcık konu dışı farkındayım ]

3000 serisi AMD işlemciler cache belleklerindeki ciddi artıştan ötürü CS:GO gibi oyunlarda oldukça yüksek FPS veriyor. Tekli cekirdektede Intel'le kafa kafaya tavsiyem 3000 serisi Ryzen'dir ama illa Intel isterseniz ona göre biseler ayarlariz.

Kanka arkadaşın demek ki oyunu pek bilmiyor ve ne görse fullüyor. Başka açıklaması yok.(Profesyonel kişiler renklerin belli olması için grafik ayarlarını çok yükseltmeyi tercih etmez.)

İtopya'dan sistem önermem aşırı fazla gecikme yaşanabiliyor iade için bile 2 gün uraştım.
[ virüs kaynaklı eskiden gayet iyilerdi]

Hocam oyun ayarları konusunda yeterli bilgiye sahibim Şöyle ki aktif olarak oyunu bırakmadan önce onlarca kişinin bilgisayarına bağlanıp, FPS değerlerini yükletmelerini sağlayan ayarlar yapıyordum. Fakat bu durum çok farklı. Oyunla ilgili yaşanılan FPS dropları tamamen tek çekirdek performansına dayalı eski bir oyun motoruna sahip olması sebebiyle aslında.

Ben apu sistem R5 2400G ile CS:GO da 120 Fps görüyorum senin arkadaşın nasıl 120 görüyor merak ediyorum . Rahat 250 görmesi lazım arkadaşının o işlemci ve ekran kartıyla.

Bende i5 4690 işlemci ve GTX 760 ekran kartı var 200 altına son gelen update sonrasında düşmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…