9000TL Monitör önerisi

Bütçe
9000

verem13

Femtopat
Daha fazla  
Hem hikayeli hem rekabetçi oyunlar oynuyorum, (yükseklik ayarı olursa iyi olur)
Maksimum bütçem 9000.
8 GB VRAM RTX 4060 var.

1
2
3

Bu 3 monitör gözüme güzel gözüktü, bunlardan biri veya başka bir öneriniz var mıdır?

Maalesef en fazla 9000TL'ye çıkabiliyorum

Hem hikayeli hem rekabetçi oyunlar oynuyorum, (yükseklik ayarı olursa iyi olur)
Maksimum bütçem 9000.
8 GB VRAM RTX 4060 var.

1
2
3

Bu 3 monitör gözüme güzel gözüktü, bunlardan biri veya başka bir öneriniz var mıdır?

Deneyimlemiş olduğum iki monitör. Gülen ve dis atan arkadaşlar 2K ve 180Hz önermiş. Adam rekabetçi oyunlar oynayacağım demiş. İşi grafikle sanki. Sizin gibi GTA 5 açıp grafikleri yükseğe çekip arabayla takılmıyordur.

Ghosting canavarı.

Son düzenleme:

Deneyimlemiş olduğum iki monitör. Gülen ve dis atan arkadaşlar 2K ve 180Hz önermiş. Adam rekabetçi oyunlar oynayacağım demiş. İşi grafikle sanki. Sizin gibi GTA 5 açıp grafikleri yükseğe çekip arabayla takılmıyordur.

Ghosting canavarı.

Her VA panel ghosting mi yapıyor? :D attığın monitörlere bir bak istersen.
G65B senin attığın 2 monitörü de tokatlar emin ol.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ghosting canavarı.
bu monitorde ghosting yok ama siz bilirsiniz. gameboosterın hiçbir urunu alınmaz.

Ghosting canavarı.
Ghosting canavarimi 🤣🤣🤣. Bu monitor attigin monitorlerden daha hizli. Cogu ips ten daha iyi renk gamutuna sahip ve ust duzey va panel barindiriyor. Al ghosting testini attım ips lerden daha net 🤣🤣. Bilgin yok fikrin var.

IMG_2728.jpeg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı