Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.812 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #21 saorishirosaki dedi: Demek istediğim piyasada çok az hem ses kalitesi iyi olan hem de mikrofonu iyi olan kulaklık vardır. O dediğim kulaklıklarda piyasada rahat bulunan en iyi kulaklıklardır. Arctis Pro harici Nova değil. Genişletmek için tıkla... Dediğin etkenler rog peltayı kapsıyor. Bu durumda neden komple değil demişsin hala anlamadım.
saorishirosaki dedi: Demek istediğim piyasada çok az hem ses kalitesi iyi olan hem de mikrofonu iyi olan kulaklık vardır. O dediğim kulaklıklarda piyasada rahat bulunan en iyi kulaklıklardır. Arctis Pro harici Nova değil. Genişletmek için tıkla... Dediğin etkenler rog peltayı kapsıyor. Bu durumda neden komple değil demişsin hala anlamadım.
saorishirosaki Picopat Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 59 Çözümler 1 21 Temmuz 2025 #22 Hxrea dedi: Dediğin etkenler ROG peltayı kapsıyor. Bu durumda neden komple değil demişsin hala anlamadım. Genişletmek için tıkla... Benim için kapsamıyor beğenmediğim için demedim. Herkesin kendi fikri.
Hxrea dedi: Dediğin etkenler ROG peltayı kapsıyor. Bu durumda neden komple değil demişsin hala anlamadım. Genişletmek için tıkla... Benim için kapsamıyor beğenmediğim için demedim. Herkesin kendi fikri.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.812 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #23 saorishirosaki dedi: Benim için kapsamıyor beğenmediğim için demedim. Herkesin kendi fikri. Genişletmek için tıkla... Kendi fikri diye bir şey yok. Dediğin etkenler rog pelta'da var, bilip bilmeden konuşmayalım.
saorishirosaki dedi: Benim için kapsamıyor beğenmediğim için demedim. Herkesin kendi fikri. Genişletmek için tıkla... Kendi fikri diye bir şey yok. Dediğin etkenler rog pelta'da var, bilip bilmeden konuşmayalım.
saorishirosaki Picopat Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 59 Çözümler 1 21 Temmuz 2025 #24 Hxrea dedi: Kendi fikri diye bir şey yok. Dediğin etkenler ROG Pelta'da var, bilip bilmeden konuşmayalım. Genişletmek için tıkla... Yok bana göre biliyorum.
Hxrea dedi: Kendi fikri diye bir şey yok. Dediğin etkenler ROG Pelta'da var, bilip bilmeden konuşmayalım. Genişletmek için tıkla... Yok bana göre biliyorum.
Mearty Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 901 Çözümler 3 21 Temmuz 2025 #25 saorishirosaki dedi: Aynı şeyi 50 kere demek zorunda mıyım? Mikrofonu iyi hem de ses kalitesi iyi olan kulaklıklara diyorum piyasada çok az kulaklık vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam yani 50 kere yazmanız gerekiyor gibi duruyor açıkçası. Aklınızdan geçirdiklerinizi, yazdıklarınızdan pek çıkaramadım kusura bakmayın.
saorishirosaki dedi: Aynı şeyi 50 kere demek zorunda mıyım? Mikrofonu iyi hem de ses kalitesi iyi olan kulaklıklara diyorum piyasada çok az kulaklık vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam yani 50 kere yazmanız gerekiyor gibi duruyor açıkçası. Aklınızdan geçirdiklerinizi, yazdıklarınızdan pek çıkaramadım kusura bakmayın.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.812 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #26 Mearty dedi: Hocam yani 50 kere yazmanız gerekiyor gibi duruyor açıkçası. Aklınızdan geçirdiklerinizi, yazdıklarınızdan pek çıkaramadım kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın bir yazdığı önceki yazdığıyla tutmuyor, aldırış etmeyin. Pelta hakkında sorunuz olursa bilgim dahilinde cevaplandırmaya çalışırım.
Mearty dedi: Hocam yani 50 kere yazmanız gerekiyor gibi duruyor açıkçası. Aklınızdan geçirdiklerinizi, yazdıklarınızdan pek çıkaramadım kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın bir yazdığı önceki yazdığıyla tutmuyor, aldırış etmeyin. Pelta hakkında sorunuz olursa bilgim dahilinde cevaplandırmaya çalışırım.