9000TL'ye kadar sistem önerisi

Bütçe
8-9

Anladım iptal edeyim o zaman bana 15-17 bine hazır kasa atabilir misin?

Bu bütçeye çıkacaksa alınmamalı bu.

Çöp bu direkt.

Bu oyunlarda nasıl performans verir iyi sistemdir sen attıysan herhalde PUBG mobilde 90FPS verir mi sence hocam?
Emülator zımbırtılarından anlamıyorum.

19 bin lira bütçesi var mı? 25K'ya DDR5 atayım ben de o zaman. Ayrıca çöp olan kısım tam olarak neresi? RX 550 falan mı var sistemde? Günlük kullanıcı için neresi fark edecek?

19 bin lira bütçesi var mı? 25K'ya DDR5 atayım ben de o zaman. Ayrıca çöp olan kısım tam olarak neresi? RX 550 falan mı var sistemde? Günlük kullanıcı için neresi fark edecek?
Windforce ve PSU dandik. Sistem yanınca ve ekran kartı gürültülü çalışmaya başlayıp, soğumamaya başlayınca "günlük kullanıcı" için çok bir şey fark edebilir.

Bu oyunlarda nasıl performans verir iyi sistemdir sen attıysan herhalde PUBG mobilde 90FPS verir mi sence hocam?
Atılan RX 6600 sistemi alın. 90 FPS alacak gücü var ama kullanacağınız emülatöre bağlı. Bildiğim kadarıyla emülatörlerde 60 FPS kilidi var.

Windforce ve PSU dandik. Sistem yanınca ve ekran kartı gürültülü çalışmaya başlayıp, soğumamaya başlayınca "günlük kullanıcı" için çok bir şey fark edebilir.
Bütçe çıkmıyorsa gayet de tercih edilir. Windforce diye ekran kartı yanıp kendini imha edecek değil. PSU da idare eder çöp muamelesi yapmaya gerek yok. Windforce'nin 4000 serisi kartlarında ısınma sorunu şikayeti var mı?

3 fanlıların da bile var. Yeterince dandik. Üstelik İtopya. O sistemi adam akıllı özelleştirdiğin zaman zaten benim sistemin fiyatına çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…