slashFix Hectopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 6GB, Ryzen 5 5600G, 32GB Ram, 512GB Samsung SSD, 3TB WD Elements HDD, Windows 11 / MacOS, Logitech G203, Gamepower Kizaru 7.1 Cinsiyet Erkek Meslek İOS Teknisyen Dün 15:23 #1 Merhaba. Yaklaşık 1 Gigabit (min 900 mb/s) internet hızını masaüstüme sorunsuz iletecek bir Wi-Fi router veya internet USB'si arıyorum. Tavsiyeleriniz neler?
Merhaba. Yaklaşık 1 Gigabit (min 900 mb/s) internet hızını masaüstüme sorunsuz iletecek bir Wi-Fi router veya internet USB'si arıyorum. Tavsiyeleriniz neler?
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.804 Çözümler 124 Yer İzmir Dün 15:30 #2 slashFix dedi: Merhaba. Yaklaşık 1 Gigabit (min 900 mb/s) internet hızını masaüstüme sorunsuz iletecek bir Wi-Fi router veya internet USB'si arıyorum. Tavsiyeleriniz neler? Genişletmek için tıkla... 900Mbps'dir o Mb/s değildir. Wifi Router'dan kastınız nedir? Repeater mı arıyorsunuz?
slashFix dedi: Merhaba. Yaklaşık 1 Gigabit (min 900 mb/s) internet hızını masaüstüme sorunsuz iletecek bir Wi-Fi router veya internet USB'si arıyorum. Tavsiyeleriniz neler? Genişletmek için tıkla... 900Mbps'dir o Mb/s değildir. Wifi Router'dan kastınız nedir? Repeater mı arıyorsunuz?
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.166 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:30 #3 slashFix dedi: Merhaba. Yaklaşık 1 Gigabit (min 900 mb/s) internet hızını masaüstüme sorunsuz iletecek bir Wi-Fi router veya internet USB'si arıyorum. Tavsiyeleriniz neler? Genişletmek için tıkla... Elindeki modemin tam modeli nedir?
slashFix dedi: Merhaba. Yaklaşık 1 Gigabit (min 900 mb/s) internet hızını masaüstüme sorunsuz iletecek bir Wi-Fi router veya internet USB'si arıyorum. Tavsiyeleriniz neler? Genişletmek için tıkla... Elindeki modemin tam modeli nedir?
slashFix Hectopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 6GB, Ryzen 5 5600G, 32GB Ram, 512GB Samsung SSD, 3TB WD Elements HDD, Windows 11 / MacOS, Logitech G203, Gamepower Kizaru 7.1 Cinsiyet Erkek Meslek İOS Teknisyen Dün 19:15 #4 A1peren dedi: 900Mbps'dir o Mb/s değildir. Wifi Router'dan kastınız nedir? Repeater mı arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet doğru. mbps. Amacım masaüstüme 900mbps yi kayıpsız vermek. Kablolu olmuyor. Aklıma router geldi. Routeri modeme bağlayıp routeride kabloyla bilgisayarıma bağlamayı düşünüyorum. Fakat bir sürü router var hangisi gerçekten işlevli bilmiyorum
A1peren dedi: 900Mbps'dir o Mb/s değildir. Wifi Router'dan kastınız nedir? Repeater mı arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet doğru. mbps. Amacım masaüstüme 900mbps yi kayıpsız vermek. Kablolu olmuyor. Aklıma router geldi. Routeri modeme bağlayıp routeride kabloyla bilgisayarıma bağlamayı düşünüyorum. Fakat bir sürü router var hangisi gerçekten işlevli bilmiyorum
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.804 Çözümler 124 Yer İzmir Dün 20:22 #5 slashFix dedi: Evet doğru. mbps. Amacım masaüstüme 900mbps yi kayıpsız vermek. Kablolu olmuyor. Aklıma router geldi. Routeri modeme bağlayıp routeride kabloyla bilgisayarıma bağlamayı düşünüyorum. Fakat bir sürü router var hangisi gerçekten işlevli bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Kablolu niye olmasın? Gayet de olur. CAT5E veya CAT6 kablo işinizi görür.
slashFix dedi: Evet doğru. mbps. Amacım masaüstüme 900mbps yi kayıpsız vermek. Kablolu olmuyor. Aklıma router geldi. Routeri modeme bağlayıp routeride kabloyla bilgisayarıma bağlamayı düşünüyorum. Fakat bir sürü router var hangisi gerçekten işlevli bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Kablolu niye olmasın? Gayet de olur. CAT5E veya CAT6 kablo işinizi görür.
slashFix Hectopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 6GB, Ryzen 5 5600G, 32GB Ram, 512GB Samsung SSD, 3TB WD Elements HDD, Windows 11 / MacOS, Logitech G203, Gamepower Kizaru 7.1 Cinsiyet Erkek Meslek İOS Teknisyen Dün 21:15 #6 A1peren dedi: Kablolu niye olmasın? Gayet de olur. CAT5E veya CAT6 kablo işinizi görür. Genişletmek için tıkla... Modem çok uzakta. Kablo çekemem anlamında kablolu olmuyor demiştim.
A1peren dedi: Kablolu niye olmasın? Gayet de olur. CAT5E veya CAT6 kablo işinizi görür. Genişletmek için tıkla... Modem çok uzakta. Kablo çekemem anlamında kablolu olmuyor demiştim.