900TL ayakkabı önerisi

Adidas ozweegolar nasıl sizce fazla mı kaba.

Bende bir adet var. Ben tasarımını arabaya benzetiyorum, hoşuma giden bir tasarımı var. Ayrıca 3 farklı yastıklaması sayesinde inanılmaz rahat bir ayakkabı. Şu an 10'un üstünde ayakkabım var en rahatı ozweegodur.

sizde hangi modeli var ?

Gündelik kullanıcam, görüntüsü hoş olsun genelde oversize felan giyiyorum onlarla uyumlu olsun yeterli
Deri saya ve kauçuk taban olarak: Adidas Superstar, Forum (bunun çeşidi bol bakmanız lazım ama kalıpları küçüktür) veya Reebok Royal Techque T CE modellerini öneririm. Saya sentetik olsa da olur derseniz Supercourt'a da bakabilirsiniz. Testoni'nin Cuneo Leather modelini de önerirdim fakat satıcısı kalmamış, fiyatı da absürt bir hal almış ama Nevzat Onay'ın benzer modelleri mevcut tercihen bakabilirsiniz.
Not: Genel olarak üstü kaplı modeller önerdim ama yazlık veya hava alan fileli modeller düşünürseniz Skechers'ın (düşük ömürlü ama rahat ayakkabıları vardır) Uno, Go Walk veya Adidas'ın Supernova modellerine bakabilirsiniz.

İfadeler: GTD
Teşşekkür ederim hocam fikirleriniz için araştırıcam, sizce af1 ler nasıldır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…