900TL'ye APU'dan Ucuz Ama Daha Güçlü İşlemci ve Ekran Kartı Önerisi

Başlığı görünce Acun gibi "Yok artık" dedim
İşe ben bu yüzden bütçe vermek istemiyordum İnsanları belli bir bütçe içinde kısıtlayıp o bütçe içinde arayış yapmalarını istemek bana çok saçma geliyor. 100tl daha pahallı olsun, daha iyi olsun hesabı da var işin içince. O zaman son karar APU alalım yahu geriye ram ve anakart kaldı.

Bu arada bir sorum daha var onun için yeni konu mu açayım yoksa buradan sorsam sorun olur mu sayın moderatör?

Az dur bakayım. Bir arkadaş daha ucuza bilgisayar istiyor. A10 6800k ile HD 7750 crossfire oluyor. Testlere göre sonuçlar güzel. Bir toplayalım bakalım nasıl bir fiyat çıkacak. Elinde olan parçaları yazarsan o parçaları düşeriz.

DDR2 Ram ve ... anakart, 350W güç kaynağım var demişsin önceki mesajlarında. Kasa ve harddiskin var mı ?

Evet her şey var. Normal bir bilgisayarım var işte bunu bir bakım gibi düşünün

CPU 284 TL
Anakart 205 TL
Ram 126 TL
Ekran Kartı 281 TL

Toplam = 898 TL 30% İndirimli Fiyat.

Ekran Kartını : HD 7850 PCS+ yaparsan çok güzel performans sergiler. Fiyat 970 TL olur. 
Farklı bir ekran kartı almak istersen buradaki kartların incelemelerine bakmanı isterim. Ufak bir dipnot aklında olan veya almak istediğin kartı bizimle mutlaka paylaş, aksi takdirde güç kaynağın yetersiz kalabilir.

Son düzenleme:
Evet hocam her şey var. Bu konuyu bilgisayarı güncelleme gibi anlayabilirsin. Yoksa maşallah iyi kötü bilgisayarım var  
Şöyle parçalar buldum uygun mudur?
RAM: 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram - PC - Bellekler - Vatan Bilgisayar
Anakart: M5A78L-M/USB3 AMD 760G/SB710 AM3+ DDR3 2000MHz(O.C.) USB 3.0 HDMI&DVI Anakart - AMD Uyumlu - Anakartlar - Vatan Bilgisayar
İşlemci: FX X4 4300 Soket AM3+ 3.8MHz 8MB Cache 32nm İşlemci - 938 Soket - İşlemciler - Vatan Bilgisayar
Ekran kartı: HD6570 GDDR3 1GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı - Amd Ekran Kartı

Bunlar iyi diyorsanız bunlar bana göre iyi. Almayı planlıyorum. Toplam 715TL

350 Watt PSU yetecektir ama ileride bi tane ekran kartı takayım derseniz sorun çıkarabilir diye 500 watt koydum. HDD var ise hdd almazsın bu kadar basit.
Şu anlık ihtiyaç fazlası gibi. Zamanı gelince alırım onu da. Şu darboğaz olma olayı var o nasıl oluyor anlatacak var mı? Ekran kartı yeterli güç çekemeyince yeterli verim verememe gibi bir olay mı?

Ekran kartı üst düzel ve işlemci kötü olunca oluyor diye biliyorum ekran kartının hızına işlemci yetişemiyor. Tam olarak diyemem şu şununla darboğaz yapar veya yapmaz o konuda fazla bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…