A anonimkurt Decapat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 188 11 Aralık 2022 #1 İkinci el bir RX 460 buldum ama alsam mı almasam mı bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #2 Kaçırma.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.226 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 11 Aralık 2022 #3 Karta ihtiyacınız varsa ve bütçeniz düşükse alabilirsiniz. Fiyatı da gayet uygun.
A anonimkurt Decapat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 188 11 Aralık 2022 #4 Nor0 dedi: Kaçırma. Genişletmek için tıkla... 2 GB olması bir şey değiştirir mi?
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #5 anonimkurt dedi: 2 GB olması bir şey değiştirir mi? Genişletmek için tıkla... Yani yapacağın işe bağlı.
anonimkurt dedi: 2 GB olması bir şey değiştirir mi? Genişletmek için tıkla... Yani yapacağın işe bağlı.
A anonimkurt Decapat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 188 11 Aralık 2022 #6 Bahacprz dedi: Karta ihtiyacınız varsa ve bütçeniz düşükse alabilirsiniz. Fiyatı da gayet uygun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Nor0 dedi: Yani yapacağın işe bağlı. Genişletmek için tıkla... Video editleme gibi işlerde kullanmayacağım GTA V Battlefield 1 gibi oyunları oynarım muhtemelen.
Bahacprz dedi: Karta ihtiyacınız varsa ve bütçeniz düşükse alabilirsiniz. Fiyatı da gayet uygun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Nor0 dedi: Yani yapacağın işe bağlı. Genişletmek için tıkla... Video editleme gibi işlerde kullanmayacağım GTA V Battlefield 1 gibi oyunları oynarım muhtemelen.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #7 anonimkurt dedi: Video editleme gibi işlerde kullanmayacağım GTA V Battlefield 1 gibi oyunları oynarım muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Ucu ucuna oynatır hocam.
anonimkurt dedi: Video editleme gibi işlerde kullanmayacağım GTA V Battlefield 1 gibi oyunları oynarım muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Ucu ucuna oynatır hocam.
A anonimkurt Decapat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 188 11 Aralık 2022 #8 Nor0 dedi: Ucu ucuna oynatır hocam. Genişletmek için tıkla... İnternetten birkaç video izledim FPS değerleri iyiydi.
Nor0 dedi: Ucu ucuna oynatır hocam. Genişletmek için tıkla... İnternetten birkaç video izledim FPS değerleri iyiydi.
nozen Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 29 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart : EX-A320M-GAMING İşlemci : Ryzen5 3500X Ram : Kingston fury beast Rgb 8 gb ddr4 3200mhz Ekran kartı : Evga FTW3 Ultra RTX3080 Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 12 Aralık 2022 #9 Bahacprz dedi: Karta ihtiyacınız varsa ve bütçeniz düşükse alabilirsiniz. Fiyatı da gayet uygun. Genişletmek için tıkla... hocam satılık ilan için yazmaya çalıştım ama yeni üyeyim o yüzden yazamadım iletişim bilgisi bırakabilir misin
Bahacprz dedi: Karta ihtiyacınız varsa ve bütçeniz düşükse alabilirsiniz. Fiyatı da gayet uygun. Genişletmek için tıkla... hocam satılık ilan için yazmaya çalıştım ama yeni üyeyim o yüzden yazamadım iletişim bilgisi bırakabilir misin
A anonimkurt Decapat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 188 12 Aralık 2022 #10 nozen dedi: hocam satılık ilan için yazmaya çalıştım ama yeni üyeyim o yüzden yazamadım iletişim bilgisi bırakabilir misin Genişletmek için tıkla... Hocam olayı yanlış anladınız sanırım Bahacprz Hocam kart satmıyor.
nozen dedi: hocam satılık ilan için yazmaya çalıştım ama yeni üyeyim o yüzden yazamadım iletişim bilgisi bırakabilir misin Genişletmek için tıkla... Hocam olayı yanlış anladınız sanırım Bahacprz Hocam kart satmıyor.