nozen Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 29 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart : EX-A320M-GAMING İşlemci : Ryzen5 3500X Ram : Kingston fury beast Rgb 8 gb ddr4 3200mhz Ekran kartı : Evga FTW3 Ultra RTX3080 Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 12 Aralık 2022 #11 anonimkurt dedi: Hocam olayı yanlış anladınız sanırım Bahacprz Hocam kart satmıyor. Genişletmek için tıkla... yok hocam alım satım kısmında ilanı vardı bende yeni üye olduğum için yazamadım burdan şansımı deneyeyim dedim konuyu da rahatsız ettim kusura bakma
anonimkurt dedi: Hocam olayı yanlış anladınız sanırım Bahacprz Hocam kart satmıyor. Genişletmek için tıkla... yok hocam alım satım kısmında ilanı vardı bende yeni üye olduğum için yazamadım burdan şansımı deneyeyim dedim konuyu da rahatsız ettim kusura bakma
A anonimkurt Decapat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 188 12 Aralık 2022 #12 nozen dedi: yok hocam alım satım kısmında ilanı vardı bende yeni üye olduğum için yazamadım burdan şansımı deneyeyim dedim konuyu da rahatsız ettim kusura bakma Genişletmek için tıkla... Anladım hocam önemli değil iyi günler.
nozen dedi: yok hocam alım satım kısmında ilanı vardı bende yeni üye olduğum için yazamadım burdan şansımı deneyeyim dedim konuyu da rahatsız ettim kusura bakma Genişletmek için tıkla... Anladım hocam önemli değil iyi günler.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.228 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 12 Aralık 2022 #13 nozen dedi: Yok hocam alım satım kısmında ilanı vardı bende yeni üye olduğum için yazamadım buradan şansımı deneyeyim dedim konuyu da rahatsız ettim kusura bakma. Genişletmek için tıkla... nozen dedi: Yok hocam alım satım kısmında ilanı vardı bende yeni üye olduğum için yazamadım buradan şansımı deneyeyim dedim konuyu da rahatsız ettim kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Konuya telefon bilgimi bıraktım oradan ulaşabilirsin.
nozen dedi: Yok hocam alım satım kısmında ilanı vardı bende yeni üye olduğum için yazamadım buradan şansımı deneyeyim dedim konuyu da rahatsız ettim kusura bakma. Genişletmek için tıkla... nozen dedi: Yok hocam alım satım kısmında ilanı vardı bende yeni üye olduğum için yazamadım buradan şansımı deneyeyim dedim konuyu da rahatsız ettim kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Konuya telefon bilgimi bıraktım oradan ulaşabilirsin.
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.677 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #14 anonimkurt dedi: Teşekkürler. Video editleme gibi işlerde kullanmayacağım GTA V Battlefield 1 gibi oyunları oynarım muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Video editlemeye az gelebilir. Oyunlara yeter.
anonimkurt dedi: Teşekkürler. Video editleme gibi işlerde kullanmayacağım GTA V Battlefield 1 gibi oyunları oynarım muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Video editlemeye az gelebilir. Oyunlara yeter.