906 TL'ye Sistem Toplayacağım

Zorlayabilirsen onu almalısın evet. İçinde ki güç kaynağı biraz daha güçlü ve kaliteli.
Bende öyle düşünüyorum. Bakalım zaman gösterecek.
Ayrıca bu kasanın içindeki gerçek 500W değilmiş ve 350W ile geliyormuş.

350W HD7750 için yeterli midir arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende öyle düşünüyorum. Bakalım zaman gösterecek.
Ayrıca bu kasanın içindeki gerçek 500W değilmiş ve 350W ile geliyormuş.

350W HD7750 için yeterli midir arkadaşlar?

Colermaster kasadaki güç kaynağı kötü sisteme ek birşey takmaya korkarsın. Senin alacağın anakartta dikkatli bakarsan 8 pin güç kablosu girişi mevcut ama senin 500w psunda 8 pin yok molexten çevirici alman lazım molexi böyle saçma bir nedenden dolayı boşa harcarsan bir gün kasaya alacağın ek fanı takacak yer bulamazsın çünkü o 500w psuda 3 tane molex var. Hesabını sen yap.

Sen bana hangi kasayı öneriyorsun 500W? Ona göre iyi bir şey alalım o zaman
350W, HD 7750 için yeterlidir. Tabi gerçek 350W ise.
Evet gerçek 350W. Aydınlatıcı yorumunuz için çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 Pin ve PCI girişi olmadığını nereden biliyorsun ?

Kasada ki Power bu:

eXtreme Power Plus 500W - Cooler Master - Leading Provider of Computer Case, Cooler, Power Supply, Laptop Cooling, Gaming Peripherals

Gerekli açıklamayı yapmışsın Ömer Bu arada aşağıdaki alacağım kasanın içinde 350W güç kaynağı geliyor ve bu güç kaynağı HD7750 için yeterlimiş. Sanırım ASUS M5A97 EVO R2.0 anakartı alacağım ve bu anakartın montajını kasaya yaparken güç kaynağının kabloları sorun çıkarmaz dimi?
VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - ELITE RC-430 500W MidT ATX PENCEREL

Arkadaşın dediği psu ise sıkıntı yok keşke Vatanbilgisayarın sitesinde psu hakkında bilgi verselermiş. Ben psu hakkında herhangi bir bilgi olmadığı için tombala çeker gibi almayasın diye THERMALTAKE V3 600W MIDT ATX SİYAH KASA önermiştim.

Cooler Master'da sıkıntı yok fakat,ben bundan bahsediyorum;
VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - ELITE RC-430 500W MidT ATX PENCEREL
İçindeki 350W Psu'nun kablolarını anakarta takarken sorun yaşamam dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…