Mehmet Akif Hectopat Katılım 2 Mart 2013 Mesajlar 179 22 Nisan 2013 #31 Bence biraz daha para biriktir ve daha iyi bir şey al.
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 22 Nisan 2013 #32 700W gibi yüksek bir değere ihtiyacın yok. HD 7770 500W güç kaynağı ile de gayet iyi çalışan bir kart. Bende 1-2 öneride bulunayım. VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - ELITE RC-430 500W MidT ATX PENCEREL VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - ELITE RC-431 500W MidT ATX PENCEREL
700W gibi yüksek bir değere ihtiyacın yok. HD 7770 500W güç kaynağı ile de gayet iyi çalışan bir kart. Bende 1-2 öneride bulunayım. VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - ELITE RC-430 500W MidT ATX PENCEREL VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - ELITE RC-431 500W MidT ATX PENCEREL
ÖmerBayraktar Hectopat Katılım 13 Aralık 2012 Mesajlar 839 Yer İstanbul 22 Nisan 2013 #33 Arkadaşın kafasını karıştırmaya mı çalışıyorsunuz ? Uygun kasayı seçtik ve alacağını söyledi. Uzatmaya gerek yok. VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - V3 600W MidT ATX S
Arkadaşın kafasını karıştırmaya mı çalışıyorsunuz ? Uygun kasayı seçtik ve alacağını söyledi. Uzatmaya gerek yok. VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - V3 600W MidT ATX S
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 22 Nisan 2013 #34 Ömer Faruk Bayraktar dedi: Arkadaşın kafasını karıştırmaya mı çalışıyorsunuz ? Uygun kasayı seçtik ve alacağını söyledi. Uzatmaya gerek yok. VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - V3 600W MidT ATX S Genişletmek için tıkla... Hayır seçenek sunuyoruz. Tansiyonu yükseltmeye yönelik konuşmalar geçmez ise güzel olur.
Ömer Faruk Bayraktar dedi: Arkadaşın kafasını karıştırmaya mı çalışıyorsunuz ? Uygun kasayı seçtik ve alacağını söyledi. Uzatmaya gerek yok. VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - V3 600W MidT ATX S Genişletmek için tıkla... Hayır seçenek sunuyoruz. Tansiyonu yükseltmeye yönelik konuşmalar geçmez ise güzel olur.
B Berke Geyik Ziyaretçi 22 Nisan 2013 #35 Mehmet Akif dedi: Bence biraz daha para biriktir ve daha iyi bir şey al. Genişletmek için tıkla... Daha iyi bir şey almayı kim istemez ki zaten Fakat ben şimdilik bütçemin yettiği en iyi parçaları almaya çalışıyorum. İlerleyen zamanlarda ufak bir güncelleme yapacağım
Mehmet Akif dedi: Bence biraz daha para biriktir ve daha iyi bir şey al. Genişletmek için tıkla... Daha iyi bir şey almayı kim istemez ki zaten Fakat ben şimdilik bütçemin yettiği en iyi parçaları almaya çalışıyorum. İlerleyen zamanlarda ufak bir güncelleme yapacağım