9060 XT İtopya'dan sistem tavsiyesi

Her zaman doğru değil bu.
doğrudur ama bana uygun olan sistemler söz konusu olduğunda hazır sistemlerin toplama sisteme göre büyük ölçüde fiyat fark ettiğini gördüm, tabii ki her zaman doğru olmaz

doğrudur ama bana uygun olan sistemler söz konusu olduğunda hazır sistemlerin toplama sisteme göre büyük ölçüde fiyat fark ettiğini gördüm, tabii ki her zaman doğru olmaz
Şu an pek öyle avantajlı sistem yok, biraz daha bekleyin alırsınız. İlla ki denk gelecektir-.

Şu an pek öyle avantajlı sistem yok, biraz daha bekleyin alırsınız. İlla ki denk gelecektir-.
teşekkürler, görüşlerinizi almak istedim birazda aslında. Şuan çok iç açıcı olmayan bir sistemim var ve ona rağmen aşırı bir sıkıntı yaşamıyorum. i3 10100f ve gtx 1650 sahibiyim. Sadece iki ekran kartı arasında kalmıştım. Ve onların kullanıldığı bildiğiniz güzel sistemler varsa

yok hocam onlarla işim yok balon sistem almak istemiyorum, dekoratif pc alıcakken hiç umrumda olmaz benim işim donanım ile
30000tlye ben 9060xt 16gb modelli sistem göremedim pek. 8gb modeli olur mu ? Ya da ben körüm bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…