9060XT 16 GB R5 7500F sistem toplanır mı?

Wratej

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba sistem için şu parçaları düşünüyorum:

-Ekran Kartı/Sapphire Pulse 9060 XT 16 GB.
-İşlemci/R5 7500F.
-Anakart/Colorful Battle AX B650M Plus.
-Ram/Patriot Viper Venom CL30 6K MHz 32 GB.
-İşlemci Soğutucu/Phantom spirit SE.
-Kasa/Msi MAG pano M100R.
-PSU Corsair CX650.

Şu anda 41 bin TL ediyor, herhangi bir önerisi olan var mı?
Not: Kasa sadece mATX anakart destekliyor.
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba sistem için şu parçaları düşünüyorum:

-Ekran Kartı/Sapphire Pulse 9060 XT 16 GB.
-İşlemci/R5 7500F.
-Anakart/olorful Battle AX B650M Plus.C
-Ram/Patriot Viper Venom CL30 6K MHz 32 GB.
-İşlemci Soğutucu/Phantom spirit SE.
-Kasa/Msi MAG pano M100R.
-PSU Corsair CX650.

Şu anda 41 bin TL ediyor, herhangi bir önerisi olan var mı?
Not: Kasa sadece mATX anakart destekliyor.
Şimdiden teşekkür ederim.

Eğer 4K çıkarsanız 5070 toplanıyor, ve fiyatına göre biraz düşük sistem olmuş sanki kasadan ve anakarttan kısıp R7 7700 yapılabilir gibi.

Anakarttan düşmeye gerek yokmuş.
Teşekkürler ederim ama ben ventonun görünüşünü beğenmiyorum anakart iyi mi yani ?

Evet, güzel bir model.
Şimdi bir hesap yaptım herhangi bir hazir sistemi benim parcalarla özelleştirmek istersek benimkine yakın bir fiyat çıkıyor evet haklısınız sadece kasa biraz pahalı fakat hosuma gittigi icin alacağım büyük ihtimalle önerileriniz icin teşekkür ederim bu arada

Evet, güzel bir model.
bu arada hatirlamisken bir soru daha sorayim monitör ne önerirsiniz 2k olucak şekilde

Şimdi bir hesap yaptım herhangi bir hazir sistemi benim parcalarla özelleştirmek istersek benimkine yakın bir fiyat çıkıyor evet haklısınız sadece kasa biraz pahalı fakat hosuma gittigi icin alacağım büyük ihtimalle önerileriniz icin teşekkür ederim bu arada

bu arada hatirlamisken bir soru daha sorayim monitör ne önerirsiniz 2k olucak şekilde
Monitörden pek anlamam ama bütçe belirtirseniz anlayan arkadaşlar yazabilir.

Evet, güzel bir model.

10K bütçem var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı