9060XT alınır mı?

Bütçe
Belirsiz.

CimpheR0D

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta görebileceğiniz üzere 9060XT'nin alınabilirliğini ve parçaları erkenden almanın mantıklı olup olmayacağını merak ediyorum. Ürünler giderek zam alıyor ve alacağım bilgisayarın fiyatının uçmasından endişe ediyorum. Tek tek almak yerine tek sefer alacak olursam vadeli hesap açacağım.

Halihazırda RTX 4060 8 GB kullanıyorum. Kısa zaman içinde sarı siteden üste makul nakit verip takasa gireceğim 9060XT 16 GB ile. 4060 2K FurMark tesi 87 FPS iken 9060XT 16 GB 2K FurMark testi 130 FPS.

Hayatimda ilk kez AMD sistem kullandim. Gerek işlemcisi gerek ekran karti. Ilk başlarda çok kararsiz kaldim haftalarca karar veremedim. ASUS Prime Radeon 9070XT o.c Edition aldim 7800x3D ile kombo yaptim. Hayatimda verdigim en dogru kararmis :D cogu oyunda 5070 Ti'den daha iyi performans aliyorum. XT genel olarak alinir.

Hayatimda ilk kez AMD sistem kullandim. Gerek işlemcisi gerek ekran karti. Ilk başlarda çok kararsiz kaldim haftalarca karar veremedim. ASUS Prime Radeon 9070XT o.c Edition aldim 7800x3D ile kombo yaptim. Hayatimda verdigim en dogru kararmis :D cogu oyunda 5070 Ti'den daha iyi performans aliyorum. XT genel olarak alinir.

Sizinki üst düzey sistem olmuş. Güzel parçalar hayırlı olsun. Bende 7800x3D 4060 kombosu var. Ekran kartı lazım bana da ama şu an fazlasıyla yetiyor ne yalan söyleyeyim.

Başlıkta görebileceğiniz üzere 9060XT'nin alınabilirliğini ve parçaları erkenden almanın mantıklı olup olmayacağını merak ediyorum. Ürünler giderek zam alıyor ve alacağım bilgisayarın fiyatının uçmasından endişe ediyorum. Tek tek almak yerine tek sefer alacak olursam vadeli hesap açacağım.

Hocam alınırda, hazır sistem almak isterseniz OEM PAKETLER - ACHERON | GAME GARAJ bu sisteme bakmanızı öneririm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı