Arkadaşlar 9060 XT 16 GB alacağım, ne alsam bilemedim. Garantisi de olsun istiyorum. Sapphire var, ASUS var ama fiyat farkları acayip fazla. Her birinin farklı segmenti var. Arada ne kadar FPS oynar? Yani aradaki fiyat farkına değer mi? Çünkü 17k'ya da 9060 var, 25'e de.
Arkadaşlar 9060 XT 16 GB alacağım, ne alsam bilemedim. Garantisi de olsun istiyorum. Sapphire var, ASUS var ama fiyat farkları acayip fazla. Her birinin farklı segmenti var. Arada ne kadar FPS oynar? Yani aradaki fiyat farkına değer mi? Çünkü 17K'ya da 9060 var, 25'e de.
Arkadaşlar 9060 XT 16 GB alacağım, ne alsam bilemedim. Garantisi de olsun istiyorum. Sapphire var, ASUS var ama fiyat farkları acayip fazla. Her birinin farklı segmenti var. Arada ne kadar FPS oynar? Yani aradaki fiyat farkına değer mi? Çünkü 17K'ya da 9060 var, 25'e de.
Arkadaşlar 9060 XT 16 GB alacağım, ne alsam bilemedim. Garantisi de olsun istiyorum. Sapphire var, ASUS var ama fiyat farkları acayip fazla. Her birinin farklı segmenti var. Arada ne kadar FPS oynar? Yani aradaki fiyat farkına değer mi? Çünkü 17k'ya da 9060 var, 25'e de.
Yani ben Asus kullanıcısıyım ama satın aldığımda aralarında öyle büyük fiyat farkları olmadığı için Asus almıştım. Ama Sapphire, XFX, Asrock da candır : )
(Gigabyte'çı arkadaşlar alınmasın ama Gigabyte'ı sevmiyorum : P)
Sapphire Pulse'da hotspot ile GPU sıcaklığı arasında 20 25 derece oynayabiliyor. GPU olarak 65'i geçtiğini görmedim ama hotspot 85-90 görüyor. ASRock Challenger daha iyi soğutmaya sahip diyorlardı arada 500 lira oynuyor ona bakabilirsiniz. Olmazsa Sapphire de alınabilir tabii ki.
The Sapphire Radeon RX 9060 XT Nitro+ OC stands out with a large factory overclock, making it the fastest card tested today. Its cooling solution is equally remarkable, achieving virtually inaudible noise levels even under full gaming load, and temperatures are still excellent.