9060XT Pulse modeli iyi midir?

ceasar1

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sün vatan indirimlerinde 9060XT 8 GB aldım 12kya. Biliyorum 16 GB'lik almam lazimdi ancak hem bütçem yoktu hem de ekranim 1080p beni idare eder diye düşündüm. Pulse modeli nasildir? Kronik sorunlari flan var mı kartın ya da kullanan var mi daha önce? Yorumlarinizi bekliyorum teşekkür ederim.

6700XT Sapphire Pulse modelini kulllanan birisi olarak, kronik sorun ve aşırı ısınma vb hiç yaşamadım. Ondan önce de Pulse 5700 kullandım 5 sene sonra satıp 6700XT aldım. Kısacası kart 55 dereceden sonra fan açıyor ve malzemesi kaliteli hissettiriyordu. Fakat eleltronik eşya şans işi hocam biliyorsunuz.

Anladim hocam sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
12 bin TL çok iyi fiyat hocam. 1080P'de 8 GB modeli de yeterli gelir. En kötü dokuları kısarsınız. Onun dışında Pulse giriş seviye bir model fakat soğutması gayet başarılı.

Bilgi için sağ olun hocam. Bende işlemci olarak Ryzen 5 5600G var. Çok darbogaz yapar mı sizce?

12 bin TL çok iyi fiyat hocam. 1080P'de 8 GB modeli de yeterli gelir. En kötü dokuları kısarsınız. Onun dışında Pulse giriş seviye bir model fakat soğutması gayet başarılı.

Hocam islemcim Ryzen 5 5600G imis benim çok darbogaz yapar mi, sizce CS2 144FPS ustu alabilir miyim?

Hocam CS2'de 144FPS ve ustu verir mi sizce? Testlere baktim hikayeli oyunlar da performansi guzel yine yeter şimdilik ama CS2 goremedim.

Hocam islemcim Ryzen 5 5600G imis benim çok darbogaz yapar mi, sizce CS2 144FPS ustu alabilir miyim?

Hocam CS2'de 144FPS ve ustu verir mi sizce? Testlere baktim hikayeli oyunlar da performansi guzel yine yeter şimdilik ama CS2 goremedim.

144 üstü alırsınız diye düşünüyorum ama rab0oğaz kaçınılmaz. 144 altına droplar olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…