9070 XT alınır mı?

Olmazsa şey mi yapayım kasa+PSU'lu başka yerden alayım 850W'lık sistemdeki kasayı default seçeyim mantıklı mı?
Ama öyle de olmaz çünkü sistemi sökmek falan gerekecek.

@Quertiq

O zaman BitFenix kasa en iyisi galiba PSU bakımından değil kasa olarak. Bende extradan PSU alırım olur mu?

@Quertiq Peki hocam CW sıkıntılımı bu kartlarda? Birde en basit undervolt yapılabilen kartlardan diyorlar doğrumudur?

@alibabapro3131 Hocam PSU suz kasa bulmak zor olanlarda fansız zaten. Ben de baktımda bulamadım.

@Quertiq peki hocam cw sıkıntılımı bu kartlarda? Bir de en basit undervolt yapılabilen kartlardan diyorlar doğru mudur?

@alibabapro3131 hocam PSU suz kasa bulmak zor olanlarda fansız zaten. Ben de baktımda bulamadım.

PSU'lu olacak ama onu kullanmıyıcam mecbur kötü çünkü. Sadece kasasını kullanacağım ekstra PSU alacağım mantıklı mı?

Olmazsa şey mi yapayım kasa+PSU'lu başka yerden alayım 850W'lık sistemdeki kasayı default seçeyim mantıklı mı?
Ama öyle de olmaz çünkü sistemi sökmek falan gerekecek.
Kasayı farklı almana gerek yok. Sadece PSU'yu farklı alabilirsiniz fakat bunu yapmadan önce kesinlikle incehesap'ı arayıp durumu anlatarak sorun belki yardımcı olurlar.

Kasayı farklı almana gerek yok. Sadece PSU'yu farklı alabilirsiniz fakat bun yapmadan önce kesinlikle İncehesap'ı arayıp durumu anlatarak sorun belki yardımcı olurlar.

Büyük ihtimalle onunla uğaşmazlar ama kasayı BitFenix ceto yapıp PSU değiştireceğim o zaman.

@Quertiq Peki hocam CW sıkıntılımı bu kartlarda? Birde en basit undervolt yapılabilen kartlardan diyorlar doğrumudur?

@alibabapro3131 Hocam PSU suz kasa bulmak zor olanlarda fansız zaten. Ben de baktımda bulamadım.
Kronik sıkıntılı CW olan model diye bir durum yok. Her modelde olma ihtimali var birinde fazla veya az diye bir durum yok. UV basit şekilde yapılıyor. Yaptığınızın mantığını anlamanız lazım sadece. Tavsiyem fan ayarını ve max frequency offsett kısmını oynama.

Büyük ihtimalle onunla uğaşmazlar ama kasayı BitFenix ceto yapıp PSU değiştireceğim o zaman.
PSU'yu direkt alacaksanız kasayı değiştirmeye de gerek yok standart olanı alıp geçin.

Hayır, Bitfenixi ben kasa olarak değil PSU olarak önerdim, tek sıkıntısı 750 watt olması, halihazırda kaliteli psuları da olan bir marka bitfenix, bu işte deneyimleri var yani. Kasa gözüne hangisi güzel görünüyorsa onu seçersin o kadar takılmana gerek yok, ben paranı boşuna harcamaman için 4000 tl veripte sırf 850 watt diye gamepower psu alma dedim.

@D.Force hocamın dediği çok mantıklı, incehesap desteğe bi mail veya telefon yoluyla uğraşın belki yardımcı olabilirler, sistem güzel tek sıkıntımız psu.

Yani kasa bu olacak. Extradan PSU alacağım galiba doğru anladım değil mi?

CW şans işi, yüksek watt güç çeken her parça da olabilir bana denk gelmedi sana gelebilir belki bi şey diyemem.
UV konusunu ben sistem toplarken araştırmıştım, o zamanlar kart yeni olduğu için pek kaynak yoktu ama şimdi baktığımda evet basitmiş. Onlarca rehber bulabiliriz o konuda içiniz rahat olsun

Nasıl bir mail atmalıyım daha sistemi almadan ne yazmalıyım ne söylemeliyim onlara.
Keşke 750W BitFenix ceto ile sıkıntı çıkarmasaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…