9070 XT alınır mı?

@alibabapro3131 şu anki anakart ne? M-R iyi bir anakart.

@Quertiq hocam ona baktım da LCD ekran olması ve daha düzgün olması sebebiyle Gamepower'da karar kıldım.

@Quertiq hocam bir de BitFenix AL118 850W 80+ Bronze kasa ile kullanacağım ama ileride 80+ Gold ve alta 3 fan takviyesi yapmayı düşünüyorum. Karta performans açısından soğutma açısından faydası olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
@alibabapro3131 şu anki anakart ne? M r iyi bit anakart.

@Quertiq hocam ona baktımda LCD ekran olması ve daha düzgün olması sebebiyle Gamepower de karar kıldım.

Vangard | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Sapphire RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hazır alacağım.

Tamamdır hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
750W önermem bizzat kendim kullanıyorum ve memnun değilim. Özellikle ne olduğu belirsiz bir markanın 750W PSU'sunu kesinlikle önermem. Şimdilik bu PSU'yu alıp yakın zamanda yükseltme imkanınız varsa olabilir.

BitFenix ceto yetmezmi hocam?

Buna ne dersiniz?

Hocam geldiğinizde cevaplamayı unutmayın.

BitFenix ceto yetmezmi hocam?
Hem kalitesiz hem de 750w 9070xt için yeterli gelmeyebilir. Bende Pulse 9070xt var ve 750w psu var mecburen undervoltlu kullanıyorum bazı ağır yük altında olduğu durumlarda sıkıntı yaşattı bana açıkçası (bende ki 750w gösterdiğinize göre daha iyi olmasına rağmen). Bu yüzden önermiyorum kesinlikle.

Hocam şu linkten sıkıntı çıkarmayacak bir şey seçebilme imkanınız var mı?
Vangard | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Sapphire RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…