9070 XT ekran kartlı sistem önerisi

staldrav

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Bu ekran kartını satın aldım buna uygun bir kasa toplamak istiyorum. Oyun amaçlı kullanırım, render yayıncılık vs gibi işlerim yok. Sisteme sürekli güncelleme yapan biri değilim toplayıp iyice atıl duruma gelene kadar kullanırım, bu yüzden sorunsuz parçalar olmasını istiyorum.

Düşündüğüm parçalar şu şekilde:

Anakart 12.500TL:

İşlemci 22.000TL:

RAM 5.000TL -anakart ile uyumluluğunu kontrol ettim ama duyduğum bir marka değil:

İşlemci soğutucu 1.400TL:

İşlemci soğutucuyu hava soğutma olarak düşündüm, sıvı soğutmalarda arıza durumu daha fazla oluyor diye duydum ama yine de değiştirebiliriz. Gözümü anakartın fiyatı biraz tırmalıyor daha uygun bir model olabilir mi emin değilim örneğin https://www.akakce.com/anakart/en-u...-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,252044980.html modeli yaklaşık 8.000TL.

Depolama, kasa ve güç kaynağı için ise sizin önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:

Ekran kartı sayfasında 750w önerilen değer. Ben garanti olsun diye 850 lere bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…