Yorumlarınız için teşekkürler. Baltaş'ın bir videosuna denk gelmiştim. Arayüzde, YouTube'da anlık donmalar kasmalardan vs. bahsediyordu. Burada paylaşmak yasak olabilir diye link bırakmıyorum ama YouTube'da var. ''İki Aylık AMD Ekran Kartı Deneyimim'' video başlığı bu.
Biraderin 7700 XT ile yaşadığı sorunlar şunlar:
Bazı oyunlarda ansızın oyundan atıyor, CS'de vs.
Google'da ekran bazen ikiye bölünüyor veya anlık takılmalar olabiliyor.
YouTube'da ekranı aşağı kaydırırken ekran ikiye bölünüyor, üst taraf donuyor alt taraf hareket ediyor, kayıyor yani, 2-3 sn sonra kendine geliyor.
Bunun gibi saçma sorunlardan dolayı biraz soğuk bakıyor AMD'ye. NVIDIA tarafına yönelmek istemesinin sebepleri bu. 9000 serisi güncel olarak ne durumda, sorunlar var mı yok mu bilgim yok. NVIDIA tarafında da dediğiniz gibi son zamanlarda sürücü sorunları can sıkıyor, 4070 Super kullanıcısı olarak performansından çok memnunum fakat kartımı güncellemeye korkar oldum.
PSU yetersiz diyorsanız o halde en kötü ihtimalle almışken 850W civarı kaliteli bir PSU da almak gerekecek. Kendisi dümdüz oyuncu bu arada. RT kullanmaz, tüm ayarları yukarı çekip oyununa bakıyor, render ile vs. işi yok.