9070 XT Nitro+ vs PowerColor Red Devil Radeon RX 9070 XT

Bütçe
45000

Shunox

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 1 ay içinde kasa alacağım ama ekran kartı kısmında kararsız kaldım. Birisi Nitro'nun soğutması daha iyi diyor, biri Red Devil'in. İkisinin arasındaki fark nedir?

Eskilerden beri Sapphire mesela ASUS ise, PowerColor da Gainward-Galax-Palit muamelesi görüyor kullanıcıların gözünde. Ha sonuçta hepsi aynı çipi kullanıyor da işte arabalardaki segment gibi bunlar da segment segment. Biri Mercedes diğeri Wolkswagen.

Çirkin değil de tasarımsal bir albenisi yok bence. Şu Nitro'yu siyah yapsa Sapphire var ya AMD'nin en iyi tasarıma sahip kartı net olurdu bana göre. Şu gri renk bütün asaleti bozmuş.

Yani Nitro diyorsunuz ne bileyim biraz daha pahalı olunca daha iyisidir sandım.

Yani Nitro diyorsunuz ne bileyim biraz daha pahalı olunca daha iyisidir sandım.

O kart 40k iken hadi neyse derdim de şu an 47k hayatta etmez boş yere 7K vermiş olacaksın. 40k civarına tekrar ASRock Taichi gelirse onu da alabilirsiniz Nitro+'dan ses ve soğutma olarak bir miktar daha önde.

O kart 40k iken hadi neyse derdim de şu an 47k hayatta etmez boş yere 7K vermiş olacaksın. 40k civarına tekrar ASRock taichi gelirse onu da alabilirsiniz Nitro+'dan ses ve soğutma olarak bir miktar daha önde.

Aslında OEM paket olarak alacağım içinde 7 7800x3D falan var seçeneklerde Nitro + ve Red Devil görünce eklemek istedim.

Ben olsam Red Devil alırdım çünkü soğutmayı düşük fan devirleriyle sağlıyor ve bu da daha uzun fan ömrü, daha az elektrik harcama ve daha sessiz ortam dolayısıyla baş ağrımaması demek. Nitro'yu bilmiyorum ama Red Devil termal macun kullanmıyor, faz değişimli termal pad kullanıyor. Red Devil'in soğutma performansı kesinlikle Nitro'dan daha iyi, internetteki tüm izletileri izlemiştim zamanında. Ben olsam 1) Red Devil, 2) Asrock Taichi 3) Sapphire Nitro veya Asus Tuf alırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı