9070 XT sistemi satmaya değer mi?

ardakrgz

Hectopat
Daha fazla  
Elimde şu sistem var: PowerColor 9070 XT, Ryzen 7 7800x3D, ASUS Prime B650M-R, Patriot Viper Venom 32 GB (2×16) 6000 MHz CL30, WD Black SN7100 1 TB (7250/6900), Lian Li galahad II 240 mm AiO ve NZXT H5 Flow beyaz kasa. Bunu 80.000 TL'ye satıp üzerine 10.000 TL koyarak başka bir PC almak mantıklı mı? 5070 Ti almayı düşünüyorum.

2. El o sistemi 80.000'e satacak enayi bulursan bize de söyle biz de biraz para kazanalım
Sıfır sistem fiyatına satılır mı hiç? Azıcık anlayan adam almaz. İşe yarıyorsa bu sistemi satmanın bir anlamı da yok zaten daha ne yükseltmesi?

Fiyatlardan haberin var mı?

Bu ram krizinde sistemi elden çıkarmak pek mantıklı değil GPU değişimi yapabilirsiniz.

Fiyat olarak iyi bir fiyata sattığımı düşünüyordum niye.
Siz sistemi satana kadar hazır sistem fiyatları ram krizinden dolayı daha da artar ve siz aradaki farkı kapatamazsınız diye öyle bir öneride bulundum. Özellikle şu fiyata satın gibi bir öneride bulunmadım yanlış mesajı mı alıntıladınız? Şuan ki ipin üstünde yürüyen bilgisayar piyasası için en mantıklı hamlenin sadece GPU değişimi olacağını düşünüyorum. Ayrıca donanım sorununuzu çözmeye veya yetkili servis ile iletişime geçmeyi denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…