9070 XT sistemi satmaya değer mi?

Donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum satın alacak kişi de şu an hazır da fikir alma amacıyla sormuştum AMD güncellemelerinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum o yüzden komple AMD'den Intel'e geçme planım vardı örnek bu kasa gibi CARNAGE-SHADOW5070TI / AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY / MSI GeForce RTX 5070 TI 16G SHADOW 3X OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi - NVIDIA GeForce Now Ultimate 1 Aylık Hediye

Son düzenleme:
Eğer müşteri hazırsa para elinize kısa sürede geçecekse o zaman gönlünüzce hareket edin. Ancak daha güçsüz bir sisteme geçiyorsunuz şuan mevcut işlemciniz açık ara yeni sistemdekinden daha güçlü. Seçim sizin.

Yanlış linki atmışım düzenledim yenisine bakabilir misiniz? CARNAGE-SHADOW5070TI / AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY / MSI GeForce RTX 5070 TI 16G SHADOW 3X OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi - NVIDIA GeForce Now Ultimate 1 Aylık Hediye

Tamam şimdi daha anlamlı oldu. Arada 16k fark var eğer sizin için sorun değilse tabiki geçilebilir. AMD kullanıcısı olarak sorunları var bunu inkar edemeyiz. Dediğim gibi bu geçişi hızlı yapacaksanız ve paranız da varsa yapabilirsiniz. Performans olarak çok fazla bir fark olmaz ancak kafanız rahat olur daha sorunsuz bir deneyim yaşarsınız.

Intel geçmek attan inip eşşeğe binmek olur şuanda gerek yok. İlla 5070 Ti lazımsa (ki 9070XT var gerek yok) satar alırsın kartı. Macera aramanın anlamı yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…