9070 XT toplama sistem alınır mı?

Bütçe
53.500 TL

Sythexz

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci:

İşlemci soğutucu:

Anakart:

RAM: (2 tane alacağım toplam 32 olacak)

SSD:

Kasa:

PSU:

Ekran kartı:

Toplamda 52.742 TL oluyor alınır mı sizce? Maksimum bütçem 53.500 TL bir kuruş bile geçemem. Nasıl sistem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kasayı bilemedim onun dışında mükemmel diyebiliriz ileriki zamanda soğutucuyu değiştirmeni şiddetle öneriyorum 4-5 yıl götürür bu sistem.

Hocam kasaya biraz baktım kasayı değiştirmenizi öneriyorum.

Aynı bütçe bandında önerebileceğiniz kasa var mı? Mavi forumdakiler anakartı B650M-R yap dediler sizce fark eder mi?

Aynı bütçe bandında önerebileceğiniz kasa var mı? Mavi forumdakiler anakartı B650M-R yap dediler sizce fark eder mi?

Bende m-r kullanıyorum hocam bir problem olmaz hatta daha iyi olur. Kasa konusunda çok bir fikrim yok hocam ama o kasayla olmaz gibi.

Bende m-r kullanıyorum hocam bir problem olmaz hatta daha iyi olur. Kasa konusunda çok bir fikrim yok hocam ama o kasayla olmaz gibi.
Kasanın nesi var ki? Kasalık görevini görsün yeter zaten içinde PSU da yok.

9070 XT için 800-850W öneriyorlar ama.

Önerilen watlar en Max ramlarde en Max işlemcilerde test edildiği için öyle alacağınız sistem 600 watı anca görür öyle diyeyim. İşlemciniz 65 wat TDP'si var yani 600 watı görmeyedebilir önerilen wata takılmayın.

ASUS'un BIOS güncellemeleri daha hızlı geldiği için yap demişlerdir eğer bütçede sıkıntınız yoksa ASUS yapabilirsiniz anakartı.

9070 XT için 800-850W öneriyorlar ama.

Hocam hazır bir sistem buldum fiyatı bayağı iyi duruyor isterseniz değerlendirin anakartı b yapıp aladabilirsiniz direkt.

Son düzenleme:
Hocam RAM'i 32 yapıp anakartı B yapınca 54K oluyor. RAM 32 olması şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…