Bunu alıp geçin hocam bu bütçede daha iyisi yok. @Shinzzz
Bir de attığım parçaların uyumluluğu hakkında konu açarsanız iyi olur çünkü ekran kartı güç girişlerinin PSU'da yeterli olup olmadığından emin değilim.
Eline sağlık bu daha mantıklı bir sistem oldu öncekilere göre ama RAM'lerde EXPO özelliği var mı attığında ben göremedim çok aram olmasa da ramlerle AMD sistemelerde olması önemli diye duymuştum.
Bir de attığım parçaların uyumluluğu hakkında konu açarsanız iyi olur çünkü ekran kartı güç girişlerinin PSU'da yeterli olup olmadığından emin değilim.
Eline sağlık bu daha mantıklı bir sistem oldu öncekilere göre ama RAM'lerde EXPO özelliği var mı attığında ben göremedim çok aram olmasa da RAM'lerle AMD sistemelerde olması önemli diye duymuştum.
Alsanız daha iyi ama elinizde zaten bir tane varken hocam ekstra masraf etmeyin bence daha sonrasında borçla alacağınızı vs de söylediniz onları ödeyince güzel 2K bir moniör alır keyfinize bakarsınız.
Arkadaşın attığı PSU'ya bakarsanız güzel bir fiyattan düşmüş artı olarak kaliteli oldugunu duymuştum fakat dediğiniz gibi evet bayağı fazla. Bomba PSU'lar almaktan iyidir yinede.