9070 XT vs 5070 Ti

Enes 192

Decapat
Daha fazla  
Yazın çalışıp almayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı? Benim ilk RX 9070 XT düşünüyordum çünkü 9070 XT üst segment bir kart alacağım diğeri ise (kötü demiyorum) diğerine bakarak daha düşük segment kalıyor.
RX 9070 XT
5070 Ti

Yazın fiyatlar ne olur bilinmez ama ben 9070XT tercih ederdim. Yayın yapmayacaksanız 9070XT gayet güzel bence.

Amazon bu linktende ürünü tedarik edebilirsiniz. Özellikle 9070XT en üst segmenti Nitro Plus daha mantıklı bir seçenek kesinlikle. Taksit imkanları daha iyidir Amazon'un. Sizin linkteki tedarikçiyi kimse tavsiye etmiyor.

Yazın fiyatlar ne olur bilinmez ama ben 9070XT tercih ederdim. Yayın yapmayacaksanız 9070XT gayet güzel bence.

FPS oyunları da çok oynuyorum NVIDIA Reflex 2 avantajlı geliyor. Taksit ile alacağım için fiyat bakmıyorum.

Amazon bu linktende ürünü tedarik edebilirsiniz. Özellikle 9070XT en üst segmenti Nitro Plus daha mantıklı bir seçenek kesinlikle. Taksit imkanları daha iyidir Amazon'un. Sizin linkteki tedarikçiyi kimse tavsiye etmiyor.

Zaten şu an almayacağım aklımda fikrim olsun diye sordum.

Çok fazla fiyat farkı var ekstra 8K vermeye değmez.

6 taksit var burada.

5070TI 5K daha pahali.
  • Cok daha iyi RayTracing Performansi
  • Daha stabil suruculer. (AMD de gayet stabil son senelerde ama NVIDIA ayri)
  • FSR'a kiyasla cok daha gelismis ve kaliteli DLSS
  • Daha kolay satma imkani
  • Yaratici islerde (video edit ve 3d modelleme gibi) daha iyi performans

- Saf guc olarak hafif geride.

Ben olsam 5070TI alirdim. Eger 9070XT 30/31k olsa daha mantikli olurdu ama su sekilde 5070TI daha dogru bence.

Açıkçası 9000 serisi F/P oluşuyla ön plana çıktı. Gelinen son noktada o kadar cazip durmuyor. Nvidia tavsiye edilen fiyatın çok üzerinde satış fiyatları yüzünden topa tutuldu. Aynı şeyi şu an AMD yapıyor iken bu kadar ılımlı yaklaşmak doğru değil bence. Millet övdükçe satıcılar fiyatını uçuruyor. AMD iyi bir çıkış yakaladı ama bu demek değil ki tarihin en mükemmel kartını ürettiler. Nvidia'ya güzel bir alternatif olabilecek duruma geldiler sadece. 600 dolara çıkış yapan kartlar neredeyse 1000 dolara dayanmış durumda. Zaten bizim ülkedeki önerilen fiyat Amerika pazarına göre fazlasıyla yüksekti. Hala fiyat şişirmeye devam ediyorlar.

Şimdi günümüzde artık saf kart gücünden ziyade kartın yanında aldığımız teknolojiler de çok önem kazandı, NVIDIA sırf DLSS sayesinde çoğu müşteriyi kazandı zaten. AMD'nin FSR'ı çok eziliyordu ama yeni FSR 4'lerde vs AMD toparladı gibi, yaza doğru tekrar bakmak lazım eğer FSR da DLSS kadar güzel çalışıyorsa AMD daha fiyat performans olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…