9070 XT vs 5070

Daha fazla  
İlk defa bilgisayar topluyorum. Yazılım, yapay zeka ile uğraşıyorum aynı zamanda oyun da oynuyorum. 5070'e daha yakınım ama kararsızlık da var açıkçası. Üniversite son sınıf olduğum için iş hayatında da kullanabilirim diye düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım? 5070 alırsam hangi marka almalıyım markalar arasında ne kadar fark eder?
MSI RTX 5070 12G Gaming Trio OC G5070-12GTC 192 Bit GDDR7 12 GB Ekran Kartı
Galax RTX 5070 EX Gamer 1-Click OC White 57NON7MDBVXW 192 Bit GDDR7 12 GB Ekran Kartı

Ben bunları bulabildim daha ucuzları da var ama nasıldır bilemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk defa bilgisayar topluyorum. Yazılım, yapay zeka ile uğraşıyorum aynı zamanda oyun da oynuyorum. 5070'e daha yakınım ama kararsızlık da var açıkçası. Üniversite son sınıf olduğum için iş hayatında da kullanabilirim diye düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım? 5070 alırsam hangi marka almalıyım markalar arasında ne kadar fark eder?
MSI RTX 5070 12G Gaming Trio OC G5070-12GTC 192 Bit GDDR7 12 GB Ekran Kartı
Galax RTX 5070 EX Gamer 1-Click OC White 57NON7MDBVXW 192 Bit GDDR7 12 GB Ekran Kartı

Ben bunları bulabildim daha ucuzları da var ama nasıldır bilemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Sadece oyun ise 9070XT
Oyun iş birlikte ise 5070.

AMD sadece oyun odaklı, tabii ki yazılım vs. içinde olur fakat ana odak oyun. Diğer işlerle uğraşacaksan NVIDIA daha iyi olur. 2. elden 5070 Ti güzel olur.
Çok amaçlı olsun her işimi görsün istiyorum hocam ya. 2.ele de pek sıcak bakmıyorum. 7800x3d işlemci almayı planlıyorum anca onu düşürüp o şekilde 5070Ti alabilirim o da giriş seviyesi olur muhtemelen.

Hocam bu attıklarınızın soğutmaları nasıldır. 2 Fanlı olması çok farkettirir mi? 5070 çok ısınan bi kart değil gerçi ama fan sesi, ısınma problemleriyle uğraşmak istemiyorum

Çok amaçlı olsun her işimi görsün istiyorum hocam ya. 2.ele de pek sıcak bakmıyorum. 7800x3D işlemci almayı planlıyorum anca onu düşürüp o şekilde 5070 Ti alabilirim o da giriş seviyesi olur muhtemelen.

Paran varsa 5070 Ti daha iyi olur VRAM sebebiyle. 7800x3D gereksiz olur eğer Valorant veya CS'de 600-700 FPS istemiyorsan.

Hocam bu attıklarınızın soğutmaları nasıldır. 2 fanlı olması çok fark ettirir mi? 5070 çok ısınan bir kart değil gerçi ama fan sesi, ısınma problemleriyle uğraşmak istemiyorum.

Hocam iyiler fiyat olarak uygun olduğundan ısınma problemi denecek kadar bir olay yok ama dereceler MSI ASUS gibi markala göre birkaç değer yüksek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı