AMD sadece oyun odaklı, tabii ki yazılım vs. içinde olur fakat ana odak oyun. Diğer işlerle uğraşacaksan NVIDIA daha iyi olur. 2. elden 5070 Ti güzel olur.
AMD sadece oyun odaklı, tabii ki yazılım vs. içinde olur fakat ana odak oyun. Diğer işlerle uğraşacaksan NVIDIA daha iyi olur. 2. elden 5070 Ti güzel olur.
Çok amaçlı olsun her işimi görsün istiyorum hocam ya. 2.ele de pek sıcak bakmıyorum. 7800x3d işlemci almayı planlıyorum anca onu düşürüp o şekilde 5070Ti alabilirim o da giriş seviyesi olur muhtemelen.
Çok amaçlı olsun her işimi görsün istiyorum hocam ya. 2.ele de pek sıcak bakmıyorum. 7800x3D işlemci almayı planlıyorum anca onu düşürüp o şekilde 5070 Ti alabilirim o da giriş seviyesi olur muhtemelen.
Hocam bu attıklarınızın soğutmaları nasıldır. 2 Fanlı olması çok farkettirir mi? 5070 çok ısınan bi kart değil gerçi ama fan sesi, ısınma problemleriyle uğraşmak istemiyorum
Çok amaçlı olsun her işimi görsün istiyorum hocam ya. 2.ele de pek sıcak bakmıyorum. 7800x3D işlemci almayı planlıyorum anca onu düşürüp o şekilde 5070 Ti alabilirim o da giriş seviyesi olur muhtemelen.
Hocam bu attıklarınızın soğutmaları nasıldır. 2 fanlı olması çok fark ettirir mi? 5070 çok ısınan bir kart değil gerçi ama fan sesi, ısınma problemleriyle uğraşmak istemiyorum.