9070XT için 750W yeter mi?

ahmetdinyo

Picopat
Daha fazla  
9070XT için 750W yeter mi? PSU markası modeli Gigabyte P750bs 750W 80+ Bronze 120mm fanlı PSU.
Ekran kartının modeli ASUS Prime 9070XT 16 GB 256bit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı 40k mı ? Saçmalamayın. İtopyadan almayın çok daha ucuz yerler var.
Evet evet çokkk farkındayım ama bazı nedenlerden ötürü tercih ediyorum kesinlikle itopya çok pahalıya satıyor birde vatan ı düşündüm ama bilemedim çünkü ayrıca alacağım yere taktırıcam

Çok teşekkürler ama bunlar kurumsal firmalarda varımdır çünkü ben takmıyorum taktırıcam

Kurumsal firmalarda yok diye biliyorum. Aldıktan sonra sorabilirsin takar mısınız diye.

Sen bilirsin. Kendin takması aşşırı kolay bir şey. 8k daha fazla vermeye değmez bence yazık ediyosun kendine.

Kurumsal firmalarda yok diye biliyorum. Aldıktan sonra sorabilirsin takar mısınız diye.
Bu arada evet itopya tüm sistemi oradan almadığın sürece takmıyor. Daha önce deneyimlerim var.

Benim aklımda kalan şu 9070xt ye 750w yetmiyor değilmi birde şeyden şüphem var msı 5070 e nztxc650 +80 gold %100 yeterlimi sıkıntısız çalışır ve psu um zorlanamaz değilmi 5070 ile

Evet biliyorum kesinlikle hak veriyorum size ama takmayı bilmiyorum ve tırsıyorum tanıdığımda yok maalesef

İtopya takmıycak ve 750watt iyi bir psu yeter.

Güç kaynağı güzel bir model. Ama tam anlamıyla çalışır mı orası muamma. 9070XT çok fazla spike atabilen bir ekran kartı.

Güç kaynağı güzel bir model. Ama tam anlamıyla çalışır mı orası muamma. 9070XT çok fazla spike atabilen bir ekran kartı.
O zaman 5070 alamam en doğrusu olur 650gold da rahatça çalışıyorsa 650gold 5070 de zorlanamaz çok rahat çalışır diyorsanız o yoldan devam edeyim

Tamamı itopyadansa takarlar. Ama desiğim gibi ekran kartını bebek bile takar çok kolay bir şey.
Anlıyorum doğrudur banada öyle geliyor ama korkuyorum 9070xt işi yaş ama doğrumuyum 750w psu olsada işemcim ryzen7700x yetersiz demişti birisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…