9070XT için 750W yeter mi?

ahmetdinyo

Picopat
Daha fazla  
9070XT için 750W yeter mi? PSU markası modeli Gigabyte P750bs 750W 80+ Bronze 120mm fanlı PSU.
Ekran kartının modeli ASUS Prime 9070XT 16 GB 256bit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde 7700x var

Hocam bugün geçerken vatana uğradım ve vatan çalışanına sordum 5070 için nzxtc650w gold yetermi diye yetmez yük altında sıkıntı çıkarta bilir dedi.
vatan çalışanı sana ürün kitlemek için uydurmuş 5070 rahat 650w yeter rx 9070 xt içinde yetebilir eğer psu kaliteliyse.

NZXT C650W +80 Gold kaliteli diye biliyorum sizce
Bu forumda 2 gündür 100 insan sana o psu'nun çok kaliteli olduğunu ve 5070 için gayet yeteceğini söylüyor. 50 kere sorsan 50 kere diyicez evet iyi evet yeter.

Bu forumda 2 gündür 100 insan sana o psu'nun çok kaliteli olduğunu ve 5070 için gayet yeteceğini söylüyor. 50 kere sorsan 50 kere diyicez evet iyi evet yeter.
Evet ama çevre ve insalar başka burda başka oluyor kafa karışıyor doğal olarak bende yanlış bir adım atmamak için emin olmak istiyorum rahatsız ettiysem kusura bakmayın

Evet ama çevre ve insalar başka burda başka oluyor kafa karışıyor doğal olarak bende yanlış bir adım atmamak için emin olmak istiyorum rahatsız ettiysem kusura bakmayın
Hayır anlıyorum seni de yani bu kadar insan dediyse ve profiline girdiğinde bir güvenilirlikleri olduğunu biliyorsan da inanırsın bir noktada. Vatan bilgisayar muhtemelen Türkiye’nin en kötü bilgisayarcısı. Her şeyi çok pahalı ve çalışanları hiçbir şey bilmiyor. 7 yıl önce ordan bir sistem almıştım ve 1.5 yıl sonra yanmıştı. Neden ? Çünkü aptallar işlemci soğutucusu diye ısı borusuz pervane takmışlar be power olarak teneke kullanmışlar. Meraktan bir kere daha gittim. Adam 4060ti sisteme 850 watt power koymak istedi. Ordakiler sana sadece para kitlemeye çalışıyor. İnternete yaz. 5070 önerilen power supply. Power üreticileri ve nvidianın kendisi 650 watt önerilen demiş. Ama bu da kısmen doğru. 650watt iyi bir power önerilen. Seninki de çok çok iyi ve çok çok yeterli. 9070xt 750watt önerilen. Ama senin power seni bir süre idare eder. Çünkü powerında her türlü koruma var. Akım koruması, yüksek watt kulanımında kendini kapatma, ısındığında kendini kapatma etc. Yani parçalarını koruyacak. 9070xt alsan bile bunu kullanırsın. Bilgisayarın durduk yere kapanmaya başlarsa zaten anlarsın ha bu power yetmiyor 750 alıyım diye. Ama gidip mesela o zaman 850-1000 alırsın geleceğe yönelik olsun diye ve daha güvenli olsun diye. Tabi powerı gene arştırma yapıp iyi seçmen lazım. Git bi de tunçmatik akım korumalı priz al 500tl bir şey.

Teşekkür ederim yazınız ve emeğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…