Normal. Bende de o şekilde. Hatta biraz yükseltili olması lazım onun. Deliğe geçer yani.Bir tanesi böyle içinde delik yok, anakartin vida deliğine de denk geliyor. O ne yapayım?
@yusuf7878 hocam sizin kasanız bu bilginiz var mı?
Kısa devre yapmaz dimi hocam, diğer boşluklara vida koyuyorum. Ne koyayım peki?Normal. Bende de o şekilde. Hatta biraz yükseltili olması lazım onun. Deliğe geçer yani.
Bir tanesi böyle içinde delik yok, anakartin vida deliğine de denk geliyor. O ne yapayım?
@yusuf7878 hocam sizin kasanız bu bilginiz var mı?
Kısa devre yapmaz değil mi hocam, diğer boşluklara vida koyuyorum. Ne koyayım peki?
4. PSU'da kullaandim.
Hocalarım teşekkür ederim yardımlarınız içim @MarixEn yukarıdaki fan vidası. Ortadakiler anakarttır. Hayır, kısadevre yapmaz.
Pinlere abartı derecede bulaşmadığı sürece zararı olmaz. Ki zaten yanlara yayılmış.Hocalarım teşekkür ederim yardımlarınız içim @Marix
Hava sogutucuyu cikarttim, macun yeniledim. Umarım onda bir sorun olmaz macun nohut tanesini kadar siktim, yaymayi denedim. Katiydi. Sonra hava soğutucu üstüne basınca yayıldı.
Lakin eskiden kalma termal macun işlemcinin üstünde değil yanlarına doğru girmiş.
Fan piniyse evet, doğru.@yusuf7878 @Marix
Toplam 9 boşluk vardı hepsi doldu.
Anakart takıldı. Hava sogutucunun pimini yanında CPU FAN olan yere taktım, doğru mu?
Şuan da ekran kartını takmaya çalışacağım.