9070XT için marka model önerisi

Nitro+ al reis

38 -43k arası satılıyor. Sizce 43k ya değermi

Bence değer 9070XT lerin arasında en cafcaflısı Nitro+ duruyor hem yeni nesil güç girişi var hemde Nitro+ serisi kendisini kanıtlamış durumda. Daha öncede hep AMD de Nitro+ kullandım.

Sistemimi komple güncelledim ekran kartlarının stoklara girmesini bekliyorum şuanlık tek eksiğim o.

Hocam hayırlı olsun yeni sistem toplamışsınız. Ancak RTX5080 daha iyi gitmez miydi bu sisteme?
Bütçe ile alakalı bir durum mu? Öyleyse işlemciden biraz kısıp RTX5080 alabilir miydiniz? Karşılar mıydı bütçe olarak işlemciden kısınca? Çözünürlüğünüzü merak ettim bir de.

Öncelikle teşekkür ederim. Hocam zaten 3080 den 9070XT ye geçiş yaptım evet 5080 de alabilirdim ama tercihimi AMD den yana yaptım bunda da etkin olan faktörlerden biri de AMD bir şeyler için çaba gösteriyor ve bu çabasında bizleri de düşünüyor. Bugün yine AMD sayesinde Intel'in çarkı kırıldı ve babalar gibi F/P işlemciler kullanabiliyoruz. Ryzen serisinden önce Intel aynı işlemcileri ısıtıp ısıtıp ismini değiştirip önümüze koyuyordu.

Yine aynı şekilde Nvidia nın fahiş fiyat politikasından kendini vazgeçilmez sanmasından özellikle 5000 serisinin bu fiyatı haketmediğini düşündüğümden dolayı da 9070XT tercih sebeplerimden biri oldu. 9070XT aldığım içinde pişman degilim aksine memnunum.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-04-03 saat 10.36.22_e7ba69eb.jpg
    136,7 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…