berke.yldrm1 Zeptopat Katılım 20 Kasım 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 16:43 #1 Max 33K bütçem var GPU için. 9070XT almaya karar verdim. Pulse mi XFX Swift mi alınır?
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.380 Makaleler 2 Çözümler 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi Salı 16:55 #2 33K bütçeye indirim bekleyip Nitro+ alırdım şahsen. Şu an hemen alınacaksa XFX Swift modeli çok beğenilmiş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
33K bütçeye indirim bekleyip Nitro+ alırdım şahsen. Şu an hemen alınacaksa XFX Swift modeli çok beğenilmiş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
berke.yldrm1 Zeptopat Katılım 20 Kasım 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 16:56 #3 Peki ne zaman indirime girer? Fikriniz var mı? Ve gürültülü diyorlar XFX için.