Hava akışından pek anlamam hocam özelleştirmelerde 750W hava akışı iyi olan kasayı önerir misiniz?Bir de işlemci konusundaki yorumunuzu pek anlamadım açarsanız sevinirim.
2K bir monitör alacagım bu arada yani sistem 2K için ama ileride 4K bir monitörde alabilirim.
Kanka 32'den 16ya dusuyor RAM ve anakart a model kalıyor bence İncehesap'daki daha iyi.
Hava akışından pek anlamam hocam özelleştirmelerde 750W hava akışı iyi olan kasayı önerir misiniz? Bir de işlemci konusundaki yorumunuzu pek anlamadım açarsanız sevinirim.
2K bir monitör alacagım bu arada yani sistem 2K için ama ileride 4K bir monitörde alabilirim.
Kanka 32'den 16ya dusuyor RAM ve anakart a model kalıyor bence İncehesap'daki daha iyi.
Hava akışından pek anlamam hocam özelleştirmelerde 750W hava akışı iyi olan kasayı önerir misiniz?Bir de işlemci konusundaki yorumunuzu pek anlamadım açarsanız sevinirim.
Ve bir de özelleştirmelerdeki hava soğutmalardan hangisi en iyisi.
iyidir hocam. r5 7500f ve r5 7600 ile neredeyse fark yok sadece 7600 dahili grafik birimi varken 7500f'de yok zaten siz ekran kartı alacaksınız gerek yok yani.
İyidir hocam. R5 7500F ve R5 7600 ile neredeyse fark yok sadece 7600 dahili grafik birimi varken 7500F'de yok zaten siz ekran kartı alacaksınız gerek yok yani.